Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, hogy ezt mondtam neki?
Figyelt kérdés
"Talán igazad van, de sosem kellett senkire sem ráerőszakolnom magam, és ha hiszed, ha nem, nem te lettél volna az első!"
Ezt akkor vágtam egy férfi fejéhez, amikor ő azzal jött nekem, hogy szerinte én többre vágyok vele kapcsolatban sima baráti viszonynál és ezért szeretne távol maradni tőlem. Egyszerűen kikívánkozott belőlem ez a reakció, mert egyébként tényleg így van, és ha már ő fellengzősködhetett, akkor én miért ne? Vagy nem kellett volna? Most ezek után hogy nézzek a szemébe? Erre egyébként ő nem válaszolt semmit sem.
2013. febr. 28. 12:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, hogy helyretetted. Sok volt az ego neki.
2/2 Reni 24 válasza:
Szerintem nem ciki hogy ezt mondtad a srácnak ezzel csak azt adtad a tudomására hogy nem vagy elveszett csaj ......szerintem nem gáz ..többet nem tudok mondani rá...sajna :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!