Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elhívott biliárdozni, mivel azt mondtam neki, hogy szeretek, de valójában nem igazán tudok. Elég ciki lesz ott bénázni, ráadásul a haverjai is jönnek, akik mind tudnak, szinte profin. Lehet, hogy nem kéne elmennem?
Dehogynem,figyelj én is szeretek focizni de nem tudok,egyszerűen béna vagyok hozzá,meg a kudarcok után inkább kosárlabdáztam,abban jobb voltam...
Szal menj el, majd segít,nevetni meg nem fognak legalábbis ha nem bunkók,ezt neked kell tudni, én tudom h ha elviszek egy csajt magammal a barátok megtisztelnek azzal és ez visszafelé is igaz h nem nevetjük ki a másiknak a barátnőjét,egymást persze igen de az már más:D
Szia!
Felesleges ebből problémát csinánlnod, senkit nem fog feszélyezni, hogy nem vagy jó. Az én barátnőm is szeret, mégse igazán tud. Ettől még szívesen játszunk vele is. Hidd el velük is így lesz. Ezt 100%-ban garantálom.
Francokat!Nem fogja kínosan a fejét fogni :-)
Elmentek biliárdozni,addig is együtt vagytok,kikapcsolódtok..Menj csak el,nem kell ebből ügyet csinálni!
A barátod!!! Akkor nem fog kicikizni,sőt szerintem inkább segít,ha mégis ügyetlenkednél!
De menj el ám! :-D
Mindenképp menj el, mert nagyon jó móka lesz. :)
És a barátod, meg a haverjai ha nevetnek is, az nem baj, nem kell magadra venni, hiszen örülj annak, hogy együtt vagytok, szórakoztok, hiszen ez csak egy játék.
Hidd el, nagyon fogod élvezni, ha elmész, a helyedben én semmiképpen sem hagynám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!