Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit csinálnál, illetve mit engednél egy ilyen buliban?
Figyelt kérdés
Haverom mesélte, hogy lesz egy buli vmilyen szórakozóhelyen, hogy éjszaka egy órára kb le lesz kapcsolva a villany kb teljes sötétség lesz. És ugye ez idő alatt kb mindenki azt csinál amit akar. Te mit engednél és mit csinálnál? Kort és nemet írjatok!
(csak kiváncsiskodok ki meddig menne el)
2013. ápr. 23. 15:09
11/18 A kérdező kommentje:
Na látid, az megint más. Bár akkor is rátok találhatnak és mondjuk be akar szállni valak:S
2013. ápr. 23. 16:20
12/18 anonim válasza:
Szereznék pár pénztárcát, meg telefont. :DDD
13/18 anonim válasza:
Dehogy akarna bárki is beszállni, annyi agya már csak van:D Barátom kettétörné:P
14/18 A kérdező kommentje:
sötétbe nem látja...
2013. ápr. 23. 20:53
15/18 anonim válasza:
Majd megérzi:) Amúgy hol vannak ilyen bulik?
16/18 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs hol lesz, borsodiak vagyunk Sztem Miskolcon de én nem járok olyan helyekre, ha gondolod megkérdezem neked pontosan hol
2013. ápr. 23. 21:28
17/18 anonim válasza:
Én Budapesti vagyok, úgyhogy ha esetleg tudsz itt valami hasonlót, akkor megköszönöm, ha szólsz:)
18/18 A kérdező kommentje:
Hát nemnagyon tudok, ezt is csak véletlenül tudtam meg.De ha mégis, majd szólok
2013. ápr. 24. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!