Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha megtudnád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ha megtudnád, hogy csak azért jött veled össze, hogy legyen valakije de elvileg már szerelmes beléd?

Figyelt kérdés

Mikor ott akartam ezért hagyni elkezdet a barátom sirni,hogy Ő szeret és nem akar elveszíteni. Nem tudom mit csináljak,én szeretem de félek,hogy még mindig csak azért van velem.

16/L

2012. nov. 1. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is jöttem már össze csak azért valakivel, hogy legyen valakim.

Eddigi életem egyik legjobb kapcsolata volt. :) Több, mint 2 évig voltunk együtt, hihetetlenül jól megértettük egymást, azonban elköltöztek Németországba, azért lett vége, egyébként még lehet, mindig együtt lennénk.

Nagyon szerelmes voltam. :) Talán ha visszajönne, még mindig lenne valami.

Na de mindegy, ez nem az én történetem helye, annyi a lényeg, hogy simán szerethet a fiú. Szóval ha rám hallgatsz, megpróbálod magad túltenni ezen a dolgon. Meg az sem árt, ha átbeszélitek. De utána többet ne hozd fel neki.

Remélem, megoldódik. :))

2012. nov. 2. 17:47
 2/2 anonim válasza:
Szerintem adj neki még 1 esélyt, ha meg még most sem szeret igazán, az ki fog derülni :)
2012. nov. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!