Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit csinálnál, illetve mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit csinálnál, illetve mit engednél egy ilyen buliban?

Figyelt kérdés

Haverom mesélte, hogy lesz egy buli vmilyen szórakozóhelyen, hogy éjszaka egy órára kb le lesz kapcsolva a villany kb teljes sötétség lesz. És ugye ez idő alatt kb mindenki azt csinál amit akar. Te mit engednél és mit csinálnál? Kort és nemet írjatok!

(csak kiváncsiskodok ki meddig menne el)

2013. ápr. 23. 15:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
bocs a sok "kb" ért :D
2013. ápr. 23. 15:10
 2/18 anonim ***** válasza:
28%
sötétben dugni sz9r
2013. ápr. 23. 15:11
 3/18 anonim ***** válasza:
43%
Kilépnék az ajtón.
2013. ápr. 23. 15:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom de a seggem falnak lenne az tuti
2013. ápr. 23. 15:15
 5/18 anonim ***** válasza:
akkor van ám a ciki, ha a heves dugások közepette valaki rácsap a villanykapcsolóra...
2013. ápr. 23. 15:21
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát azért kétlem, hogy dugnának:D Egy szórakozóhelyen talán nem.
2013. ápr. 23. 15:24
 7/18 anonim ***** válasza:
én is hallottam az ilyen bulikról,fészen is mindig meghívnak rá,nem megyek el,akkor inkább egy sima buli
2013. ápr. 23. 15:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Barátom van szóval nem csinálnék semmit... Ez egy ilyen buli randa fiúknak meg lányoknak... :D
2013. ápr. 23. 15:42
 9/18 A kérdező kommentje:
azért ez nagy kib@szás a csajokkal szemben, egy átlag bulin is szana szét taperolják őket, mi lehet egy ilyenen... én fiú vagyok de tuti nem használnám ki az alkalmat hogy csak úgy kedvemre csináljak dolgokat... szóval ezt szemétségnek tartom
2013. ápr. 23. 15:47
 10/18 anonim ***** válasza:
Én barátommal mennék, és vele csinálnám a dolgokat. Izgi lehet több száz ember között vak sötétben dugni:D
2013. ápr. 23. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!