Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most kinek higyjek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kinek higyjek? Mit csinálnál a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, évek óta nagyon szeretem. Nem igazán közeledtem felé eddig. Részben mert terjeng róla egy pletyka. Van a családjának egy 27-32 év közötti fiú "barátja", aki a lány sporttársa. Állítólag ő már 4 éve tologatja a lányt és más lányokat akik még vele és akik még vele sportolnak. Hallottam, hogy a lány anyjával is összeszűrte már a levet miközben a lány szülei nincsenek elválva!

Az egy dolog, hogy akkor kihasználja a lányt de kegyetlenül. De mi lenne, ha sikerülne összejönnöm a lánnyal? Milyen lenne nekem, hogy tudom, hogy a sporttársával rendszeresen összefekszik? Milyen lenne a lánynak? Milyen lenne ez az egész helyzet?

Persze ez csak falusi pletyka amit egy utcával arrébb lakó haverom megerősített, mert gyanúsan sokszor, napokig látja, hogy a lányék háza előtt áll a gyerek autója. Ebből következtetett/tünk. Egyszer volt, hogy majdnem összejött valakivel a lány, csak nem lett semmi belőle, mert nem volt ideje a sport mellett. A lány amúgy csöndes típus. Elég bögyös, istennő a szememben és tényleg tökéletes homokóra alakja van, karcsú dereka, arányosan van mindene, tényleg igazán gyönyörű. Mégsem olyan, mint a többi lány, mert nem pakolja ki a motyóját, hanem nyáron is beöltözik, nehogy valaki meglássa. (Ez csak egy nagyon erős túlzás volt, remélem átjött, amit ki akartam vele fejezni!)

Most akkor mi ez?

2013. febr. 9. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a pitsába! :D Kell neked még egy halom gond a nyakadba?
2013. febr. 9. 00:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Hagynám ha tudnám. De nem tudom elfelejteni, próbáltam. De most inkább arra lennék kíváncsi ti mit tennétek?
2013. febr. 9. 00:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, de már megírtam. Én elfelejteném...
2013. febr. 9. 01:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha vele beszélnél. Tőle tudnád meg az igazságot. Ezért jó városban lakni. Elég volt nekem, hogy a nagymamám ott lakott. Ne a pletykának higgyél, a csajnak. Ez csak tanács.
2013. febr. 9. 01:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem tudom lány vagy-e, de tegyük föl, hogy igen. Te elmondanád a barátodnak őszintén, hogy valaki rendszeresen tologat? Vagy tologatott? Nem gondolod, hogy félnél attól, hogy megváltozik a barátod véleménye rólad? Hogy kiszeret emiatt belőled?

2013. febr. 9. 05:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem gondolom, hogy őszinte lenne velem.
2013. febr. 9. 05:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha csak egy szűzhártya kell neki, menjen csak. Különben is, inkább neki hihetnél, mint a pletykáknak.
2013. febr. 9. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!