Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol mást mondanak. Most kinek higyjek?
Már egy csomó mindenkitől kérdeztem és mindenki mást mond.Van aki szerint csúnya van aki szerint szép...az arcomról van szó.Kinek lehet hinni?
Az hogy a szépség relatív egy nagy baromság.Maximum a te ideálod más,neked más jön be.De attól még látod ha valaki szép...kinek higyjek?
17/L
a valódi szépség belülről fakad.
Lehet valaki nagyon szép, ha a szíve gonosz...
mi a kérdés?
hol az arcod?
így nem lesz vélemény.
A tükörnek :). Őszintén szólva nem tudom. Én is így vagyok ezzel, néha azt kívánom, hogy bárcsak láthatnám magam kívülről (nem képen, és nem videón, hanem a való életben). Akkor talán megtudnám állapítani, hogy mások, hogyan láthatnak engem.
Amúgy az nem hülyeség, hogy relatív a szépség. Hisz pl barátnőm is összejött egy sráccal aki szerintem egyáltalán nem szép, neki viszont ő az ideális, a tökéletes srác külsőre.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!