Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha megtetszene egy nazarénus lány?
Csak a nevét tudom, de nem tudom h biztos az e neve, sokan vannak tesók meg rokonok. Szoktam látni mikor megy a gyülibe mert a faluban lakik és azon kívül h szép még olyan szépen is mosolyog *.* :DD
Nazarénusokról annyit(aki nem tudna)hogy egy vallás. Ők nem járnak szórakozni, jobban csak egymással barátkoznak(van azért ellenpélda). Aki nagyon betartja a vallást az nem jár senkivel, vagy házasodik vagy nem, nincs olyan h járnak valakivel.
és ha nem szaporodik akkor hogy hogy nem halt ki a vallás?
a Jehováknál legyalább a beltenyészet megy ezért vannak talpon. Ezeknél ilyen sincs? Mert akkro könnyü lenne: fogadtasd be magad ebbe a csordába és boldogan ellovagolhattok a fényes naplementébe
Szerintem ne kezdeményezz nála. A nazarénusok csak a saját vallásbéliekkel házasodnak. Innentől kezdve teljesen felesleges udvarolni. A hitükért az életüket is adnák, miként arra példa is volt. Nem lehet csak úgy elcsavarni a fejüket.
Viszont ha tetszenek az elveik, érdemes eljárnod az összejöveteleikre. Ha te is egyszer az ő általuk vallott nézetekre jutsz, s felveszed a vallásukat, akkor akár össze is házasodhattok. Viszont olyan nincs, hogy valaki egy lány miatt csak úgy nazarénus lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!