Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy "elvárások"?
nem nagy elvárás, de ezt te is tudod, minek kérdezed?
keress akkor ilyen kapcsolatot........-.-
3. <- Nyilván nem arra volt kíváncsi, hogy valóban nagyok-e az elvárásai, ez inkább panasz, mint kérdés, és megerősítést akar, mert a környezetében mást mondanak, de ő tudja az igazát.
Igazad is van, kérdező.
Egyáltalán nem nagyok az elvárásaid, szerintem igen is fontos megismerni a másikat. Sokan azt mondják, hogy barátságból sem lehet szerelem, mert az friendzone, de én az preferálom inkább. Tudod, hogy a párod milyen barátként, hogyan gondolkozik, és mivel már ismered az őszinte oldalát, tudod, hogy milyen, még csak eszébe sem jut a játszmázás. Ráadásul úgy mentek bele a kapcsolatba, hogy biztosan tudjátok, hogy működni fog, vagy nem vagytok biztosak benne, DE tudjátok, milyen buktatót lehetnek, amiket meg is beszéltek, nem lesz az gyakorin, hogy "hogyan kérdezzek rá a páromnál...?" Ha valakivel ismerkedsz, és 1 hét után már kapcsolat, 2 hét után szex van, sokkal fájdalmasabb egy derült égből villámcsapást idéző buktató.
Ha szakításra is kerül a sor, az egykori barát nem fog megutálni, meg tudjátok beszélni, és akár még szép emléknek is tudjátok be a kapcsolatot, az első szexet. Szüzességeket is jobb így odaadni, mint olyan kapcsolatban, ahol korántsem biztos,hogy szakítás után nem rúg beléd, kezdeményez pletykát rólad, mert "elhagytad, jajj"
Ne aggódj, igazad van. Ne a hülyékre adj, hidd el, találsz majd rendes srácot.
17/L
Milyen kérdés ez?
Én férfi vagyok,nem nő.De én is válogatok,kivel fekszem le,és kivel nem.
Sok ribanccal feküdhettem volna már le,de nem tettem.
Szerintem ez alap dolog.Mint egy párkpcsolatban a hűség,tisztelet,odafigyelés,szerelem.De úgy látszik,ezeket mondani kell,mert nem mindenki tudja,hogy ez alap dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!