Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai vilgában mennyi esélyem van ilyen lányt találni? Tényleg nagy elvárások ezek?
Figyelt kérdés
Olyan lányt szeretnék, aki külsőre inkább gyengéd, törékeny, nőies, van valami bája, amitől nézni is jó akár egész nap. Jellemre pedig érzelmes, együttérző, kedves, hűséges, imád nagyokat szeretkezni,van humorérzéke, lehet vele hülyülni is, de tud komoly is lenni, ha úgy kívánja a helyzet, odabújós, szeret szeretni és szereti, ha szeretgetik, egyszerre jó barátom és a párom egy személyben.2012. nov. 12. 21:39
1/8 Rainbowinthedark válasza:
ismerek ilyet szóval nem lehetetlen
2/8 anonim válasza:
Az se árt ha tud főzni, hidd el. Ja és a focit is szeresse.
3/8 anonim válasza:
Ilyen csak álomban létezik.Amúgy mindenkinek meg van a párja a nagy világban én ebben hiszek nekem is most ki alakulóban van egy kapcsolat egy aranyos nagy humor érzékel meg áldott
kedves lánnyal de egy emberben az összes tulajdonság sose lesz meg amit fel soroltál. 18/F :D
4/8 anonim válasza:
attól is függ, te mennyivel rendelkezel ezekből a jó tulajdonságokból :D
5/8 anonim válasza:
osztottam szoroztam és a válaszom 18,8%
Ez azért már valami.
6/8 anonim válasza:
Sok ilyen lány van, de mivel unalmasak, mindig megcsalják őket.
7/8 anonim válasza:
És te mit tudsz ajánlani ennek a lánynak, ha már ilyen elvárásokat támasztasz felé??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!