Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyit számít egy pénz egy kapcsolatban, főleg egy kialakulóban?
Szóval tényleg igaz az, amit itt olvasok ?
Ha pénzed van, szinte biztos sikerrel jársz ?
pl. egy jó autó, jó megjelenés, stb.
"Ha pénzed van, szinte biztos sikerrel jársz ? "
Egyáltalán nem. Nemrégiben megismerkedtem egy kimondottan jó anyagi helyzetben lévő, de iszonyatosan önbizalomhiányos pasival, akinek komoly kapcsolatteremtési problémái vannak. Pedig van saját lakása, jó kocsija, távoli országokba jár nyaralni... Szóval a pénzzel nem jár a siker.
Egyébként én nőként azt sem tartom szerencsésnek, ha a pasi sokkal jobban áll anyagilag, mint én, a legjobb, ha hasonló az egzisztenciális hátterünk. Nagyon csóró pasival én sem vagyok szívesen, mert ugyan nem várom el, hogy mindent fizessen, de azért jólesik, ha néha meghív erre-arra, amit nyilván én másképpen "viszonzok", pl. főzök neki, vagy sütök neki sütit, stb. És még ha felesben fizetünk is, akkor sem mindegy, hogy én mondjuk elmennék egy jó étterembe, vagy a tengerhez nyaralni, de nem lehet, mert neki nincs rá pénze....
Számít a pénz, de nem feltétlen pozitív.
Nekem például nagyon jól keres a párom, sokszorosa a jövedelme az enyémnek. De igazából nem szeretem, jobb lenne ha közel ugyanannyit keresnénk. Frusztrál, hogy mennyivel több pénze van. Hogy ha olyan helyre akarunk menni, ami neki tetszik, azt én nem engedhetem meg magamnak, ha meg olyan helyre megyünk csak, amit megengedhetek, az neki nem feltétlen tetszik.
Minidg vannak kivételek, de általában számít.
Pénzért mindenképpen kaphatsz nőt, szexet. Ha nem vagy romantikus típus, akkor bőven elég is.
De arról van szó,hogy nagyon sokat vet a latba.
Pl ha jóképű csórijózsi plussz jóképű menőjani közt kell választani a nőnek, mert mindkettő egyszerre tetszik neki, akkor nyilván mérlegel, hogy a pénzesebb mellett hosszútávon is érdekes, kalandos lehet az élete. Mindenképp ad egy bizonyos szinten behozhatatlan előnyt. Főleg ha több jelentkező is van ugyanarra a muffra.
Nagyon sok nő van akik pénzügyi helyzet alapján szelektálnak.NYilván nem marhultak meg ,hogy egy életen át nélkülözzenek valaki mellett, ha akad jobb pénzügyis is. A szerelem elmúlik ,ezt tudják ők is, és a szürke hétköznapokra nagyon nem mindegy sokaknak,hogy mercivel rohangálnak, illetve medencés villában pihegnek, vagy suzukival sertepertélnek, meg a panelben főnek a 40 fokban nyáron.
Rengeteg nő sajnos elvárja azt is ,hogy hurcolászva legyen a picája jobbra balra, olyan palival, aki nem vezet, szóba sem állnak. Vannak ilyen státusz szimbólumok.
Általában a menőbb, hivalkodóbb , modell kinézetelű nők mivel megtehetik, meg is válogatják a köreiket,hogy kikkel pakolják össze magukat. Ha kaphat többet, jobbat is ,akkor nem fogja beérni a nélkülözéssel. Főleg ha az utókorra is gondol, a kölkeire, nyilván nem azt fogja nézni, hogy a menő srácoknak milyen sok és jó játéka van, emez meg csak a pö csével játszhat a csóróságában. A nékülözés senkinek nem tetszik. Önként senki nem választja.
Csak max azok, akiknek ez semennyire nem számít, meg akik kénytelenek ezzel beérni.
18:02
"ha a csőd szélén állsz és mondjuk egy fagyizás nem fér bele, az gond"
Máris ellent mondtál magadnak! Nem veszed észre???
Olvasd el a kerdesem, mennyire szamit...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!