Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha járnánk, mennyire várnátok el, hogy mindig menjünk valahova akár bulizni vagy beülni vagy bármit? Mennyire számít a pénz a kapcsolatban?
Őszinte válaszokat kérnék, ahogy valójában gondoljátok.
Korotokat odaírhatnátok.
Nekem megfelel a filmezés otthon összebújva dolog is közben pizzát zabálva. Nem várom el, hogy vigyen ide-oda, puccos helyeket meg nem is szeretem. Ha elhív a barátom vhová, akkor sem zsebelem ki.
20
Nem várnám el..néha-néha jó esik egy kis kiruccanás,de amúgy egy séta, filmezés vagy csak összebújás...Szerintem nem kell mindig elmászkálni:)De a legcukibb szerintem a biciklizés kettesben..mondjuk én nem is pesti vagyok szval...:D
17/L
szerintem ez korfüggő.Minél "öregebb" az ember,annál kevésbé számít ez,a fiatalokban még megvan ez a "mennyünk már,hétvége van,mindenki szórakozik"érzés.
Én úgy vagyok vele,hogy egész héten nem érek rá lazulni,péntek este/szombat este egy héten legalább egyszer jó lenne elmenni discoba/moziba/pizzériába,vasárnap meg mondjuk jöhetnek az otthon összebújós dvd-zés.
Egyszer-kétszer fizethet a pasi(mondjuk egy italt),ez imponál,de amúgy nem várnám el,hogy ő fizesse a belépőket,főleg akkor nem,ha tudom,hogy nem veti fel a srácot a pénz.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!