Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a pénz egy kapcsolatban?
Hát, akkor nem egy anyagias fruskát kell találnod...
Az én párom most majdnem 1 év után talált munkát. Tavasszal jöttünk össze, amikor még csak kilátásban sem volt semmi állás... A szüleivel él, én is keveset kerestem, szóval egyikünknek sem volt igazán pénze. De megoldottuk anélkül is. Sosem fordítottam nagy figyelmet arra, hogy ki hogy van eleresztve anyagilag. Ne a pénzével akarja megvenni senki a szeretetemet!
Szóval szerintem emiatt nem kell aggódnod.
De ha neked ez ekkora problémát jelent, akkor az elején tisztázd a helyzetet, hogy nem igazán állsz a topon anyagilag. (Hidd el, az a lány aki ezt meghallva odébb áll, nem is való neked!)
Nem kellene, hogy ez akadályt jelentsen az ismerkedésben.
Egy kapcsolat az őszinteségen és a bizalmon alapul. A pénz csak másodlagos, vagy sokadlagos.
És ha nagymenő pénzes pasi lennél, boldog(abb) lennél? Akkor könnyebb lenne a szerelmi életed?
Aki nem magadért szeret, arra nincs szükséged. Ne a pénzeddel akarj magadnak párt fogni. Vagyis ne akard azt, hogy a lánynak a pénzed nélkül ne érj semmit!
Értesz?
A pénz nem boldogít. Tudod, sokan félreértik ezt a mondást. Nem arra vonatkozik, hogy akinek pénze van, az nem lehet boldog. Hanem arra, hogy nem a pénz tesz valakit boldoggá. Lehetsz boldog pénz nélkül is.
Ha sok pénzed lenne, akkor meg hidd el, az lenne a bajod, hogy minden lány csak a vagyonodra utazik.
Szerintem nem tudna sikeresebbé tenni a pénz sem a párkapcsolatok terén.
(Előző válaszoló.)
Tisztelt kérdező,szerintem nem kell ilyen dolgokon különösebben agyalnod.
Ha találsz valakit akivel esetleg bármilyen kapcsolatot kezdenél,nyugodtan kezd el,a napok-hetek-hónapok folyamán úgy is kialakul,hogy működik-e a dolog.És ha a lány is komolyabban érdeklődik irántad,szerintem ez az átmeneti pénztelenség nem lesz akadálya a boldogságotoknak,ha meg igen akkor alapból nem érdemel meg téged,illetve alapból nem érdemel egy kapcsolatot.Mert ha valaki már úgy kezd bele egy kapcsolatba,hogy azt nézi mennyi pénz van a másik pénztárcájába,annak nem a szerelem a fontos.
A másik mire is kellene annyira sokat pénzelned az elején,ne moziba menjetek hanem sétálni egyet.Ne vacsorázni vidd el,hanem ajánld fel,hogy főzöl neki valamit,arra az estére max valahogy próbáld megoldani a szüleid távollétét.De ha elis viszed vacsorázni mondjuk egyszer nem kell 10000-ket otthagyni,simán ki lehet jönni 4000-5000 forintból.És úgysem minden héten viszed valahova.
Persze idővel(ne rögtön az első randikon) tisztázhatod vele hogy jelenleg így állsz anyagilag,és nem tudsz extrákat nyújtani.Bár mint mondtam ha igazán érdekled akkor ez nem lesz probléma.
Szerintem nincs min aggódnod.A többség a te helyzetedben van illetve él,ezen nincs mit szégyelni,és ez ne legyen egy esetleges kapcsolat elrontója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!