Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire fontos a pénz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a pénz egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nemvagyok igazán eleresztve anyagilag sőt inkább egyáltalán nem,sajna megszünt a munkahelyem és a közelben nemigazán találni semmit így most újra elkezdtem tanulni.Egy ideje már nincs barátnőm,de nagyon szeretnék már mert így egyedül mégrosszabb,viszont kicsit félek belekezedni mert tudom hogy egy pár hónap most ilyen lesz...tudom hogy nem a pénz számít de azért nekem se jó hogy alig tudok venni neki valamit,csak ritkán tudok elmenni vele buliba,elvinni valahová ilyesmik...és félek hogy ezmiatt nem működne a dolog és csak pofára esnék...Mit gondoltok erről?esetleg más is van hasonló helyzetben?tudom hogy ezek nem elvárások de azért mégis ha folyton lemondom a dolgokat szerintem egy idő után biztos megunná,vagy már az elején elbuknék...
2012. okt. 1. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
A pénz hiánya nem egy kapcsolatot romba döntött. Nem kell gazdagnak lenni, de a létminimum fölött kell tartani magadat.
2012. okt. 1. 23:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a bajom pont...nem sajnálnál a pénzt és inkább rákölteném ha úgyvan mint magamra,dehát nemtehetem meg sajnos a jelenlegi helyzetemben.azthiszem egy darabig hanyagolhatom még a bnő témát...
2012. okt. 1. 23:40
 3/10 A kérdező kommentje:
sajnálnám*
2012. okt. 1. 23:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor nem egy anyagias fruskát kell találnod...

Az én párom most majdnem 1 év után talált munkát. Tavasszal jöttünk össze, amikor még csak kilátásban sem volt semmi állás... A szüleivel él, én is keveset kerestem, szóval egyikünknek sem volt igazán pénze. De megoldottuk anélkül is. Sosem fordítottam nagy figyelmet arra, hogy ki hogy van eleresztve anyagilag. Ne a pénzével akarja megvenni senki a szeretetemet!

Szóval szerintem emiatt nem kell aggódnod.

De ha neked ez ekkora problémát jelent, akkor az elején tisztázd a helyzetet, hogy nem igazán állsz a topon anyagilag. (Hidd el, az a lány aki ezt meghallva odébb áll, nem is való neked!)

Nem kellene, hogy ez akadályt jelentsen az ismerkedésben.

Egy kapcsolat az őszinteségen és a bizalmon alapul. A pénz csak másodlagos, vagy sokadlagos.

2012. okt. 2. 00:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak sajna azabaj hogy az én koromban (20) kevesen gondolkoznak így...a fiatalabbak főleg,akik idősebbek pár évvel és már felnőtt fejjel tudnak gondolkozni azok szerint pedig fiatal vagyok hozzájuk...énis a szüleimnél lakom és a jelenlegi helyzettel sajnos nemigazán tudok semmit kezdeni,viszont így egyedül mégrosszabb az egész és nemkönnyű találni egy ilyen gondolkozású lányt,mindnek inkább a nagymenő pénzes palik kellenek...
2012. okt. 2. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:

És ha nagymenő pénzes pasi lennél, boldog(abb) lennél? Akkor könnyebb lenne a szerelmi életed?

Aki nem magadért szeret, arra nincs szükséged. Ne a pénzeddel akarj magadnak párt fogni. Vagyis ne akard azt, hogy a lánynak a pénzed nélkül ne érj semmit!

Értesz?

A pénz nem boldogít. Tudod, sokan félreértik ezt a mondást. Nem arra vonatkozik, hogy akinek pénze van, az nem lehet boldog. Hanem arra, hogy nem a pénz tesz valakit boldoggá. Lehetsz boldog pénz nélkül is.

Ha sok pénzed lenne, akkor meg hidd el, az lenne a bajod, hogy minden lány csak a vagyonodra utazik.

Szerintem nem tudna sikeresebbé tenni a pénz sem a párkapcsolatok terén.

(Előző válaszoló.)

2012. okt. 2. 00:56
 7/10 anonim ***** válasza:
A párom amit megkeres hitelek törlesztésére nyomja tovább, én most vettem neki egy 20 ezres adidas cipőt, a hónapban téli kabátot nézünk. 2,5x annyit keresek mint ő, a bulikat én fizetem, ha elmegyünk valamerre az éttermet is én fizetem. Tudom, hogy egyszer lesz ez jobb is, diplomájához méltó munkát talál, akkor majd eljátszom a csóró kislányt :D Egyelőre minden oké! 21L
2012. okt. 2. 01:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a mai lányok/nők többsége nagyon pénzéhes és ezáltal olyanhoz futnak akinek van zséje sajna...
2012. okt. 2. 06:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is pénzéhes vagyok, mindenből a drágábbat veszem és imádom a luxust. A párom eddig egy 1000.- forintos bikini felsőt vett nekem a fél év alatt. Én az éhségemet azzal csillapítom, hogy megkeresem magamnak a pénzt...
2012. okt. 2. 08:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező,szerintem nem kell ilyen dolgokon különösebben agyalnod.

Ha találsz valakit akivel esetleg bármilyen kapcsolatot kezdenél,nyugodtan kezd el,a napok-hetek-hónapok folyamán úgy is kialakul,hogy működik-e a dolog.És ha a lány is komolyabban érdeklődik irántad,szerintem ez az átmeneti pénztelenség nem lesz akadálya a boldogságotoknak,ha meg igen akkor alapból nem érdemel meg téged,illetve alapból nem érdemel egy kapcsolatot.Mert ha valaki már úgy kezd bele egy kapcsolatba,hogy azt nézi mennyi pénz van a másik pénztárcájába,annak nem a szerelem a fontos.

A másik mire is kellene annyira sokat pénzelned az elején,ne moziba menjetek hanem sétálni egyet.Ne vacsorázni vidd el,hanem ajánld fel,hogy főzöl neki valamit,arra az estére max valahogy próbáld megoldani a szüleid távollétét.De ha elis viszed vacsorázni mondjuk egyszer nem kell 10000-ket otthagyni,simán ki lehet jönni 4000-5000 forintból.És úgysem minden héten viszed valahova.

Persze idővel(ne rögtön az első randikon) tisztázhatod vele hogy jelenleg így állsz anyagilag,és nem tudsz extrákat nyújtani.Bár mint mondtam ha igazán érdekled akkor ez nem lesz probléma.

Szerintem nincs min aggódnod.A többség a te helyzetedben van illetve él,ezen nincs mit szégyelni,és ez ne legyen egy esetleges kapcsolat elrontója.

2012. okt. 3. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!