Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a pénz mennyire fontos nektek egy komoly kapcsolatban? 1-10-ig (1: egyáltalán nem fontos,10: nagyon fontos)
7
a többi hogy jóképű és sportos legyen és ne koktél virslivel.
Bocsi a nyers de őszinte válaszomért!
24/n
5- de azt nem határoztad meg :)
fontos is, meg nem is, lehetőleg keressen nálam többet (az egója miatt), ami nem nehéz, mert a számlákat be kell fizetni
amúgy sosem voltam anyagias, de ez változó, ismerek olyanokat, akiknek jobban számít a pénz
nyilván keress olyan partnert, aki hasonlóan gondolkodik, mint te és teljesíteni is tudod az elvárásait
Nekem fontos, mondjuk 7-8, de nem úgy, ahogy gondolod... az a fontos, hogy nagyjából "egy szinten" legyünk. Egy milliárdossal nem tudnék mit kezdeni... nyilván más az életmódunk, stílusunk, stb.
Tehát egy pasi se túl csóró ne legyen, se túl gazdag. Nekem ebből a szempontból fontos.
Szerintem is fiú a 2-es...
És azért az már itt is látszik, hogy minden korban, élethelyzetben más számít, de a hozzáállás hasonló...
Tehát ne kelljen "eltartani", mert azért az a nőnek is jócskán sérti az önérzetét, és azért legyen pénze arra a "szintre" - vagyis közös programok, nyaralás, stb. - amit én megszoktam, ami az életem része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!