Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a pénz mennyire fontos nektek egy komoly kapcsolatban? 1-10-ig (1: egyáltalán nem fontos,10: nagyon fontos)
4
Ha tényleg a jövőt tervezzük, akkor tudjon már ő is beletenni. Vagy legalább annyi pénze azért legyen hogy mehessünk mindenfelé, vagy be tudjunk ülni valahova:D
Nekem az a fontos, hogy dolgozzon valamit. Nem érdekel, hogy mit. Nekem felsőfokú végzettségem van. Az se érdekel, ha szakmunkása vagy érettségije van csak. Csak ne lebzseljen otthon. Ez alap!
Vagy ha esetleg most nincs per pillanat munkahelye, akkor szíveskedjen tenni érte, hogy legyen és AKTÍVAN! keressen.
Nekem csupán ennyi elvárásom van. Nem érdekel, ha nincs autója vagy kocsija és mondjuk nekem igen.
De elvárom, hogy dolgozzon valamit. Azt hiszem ez nem sok. Ráadásul ha netalán - bár most én nem! - de ha netalán gyerekünk lenne, akkor mégis ki tartaná el a családot? Vagy majd amit kapunk a GYES, GYED-ből.
Az se érdekel, hogy kukásautóval jár, vagy ha kéményseprő vagy akármi.
1
Nem azért ennyi mert ennyire nem számít a pénz, hanem mert eddig is mindig olyanokba szerettem bele akiknek szinte semmi pénzük sem volt, mégis kitartottam mellettük és ha szakítás volt az nem a pénz miatt történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!