Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a pénz mennyire fontos nektek egy komoly kapcsolatban? 1-10-ig (1: egyáltalán nem fontos,10: nagyon fontos)

Figyelt kérdés
Csak őszinte válaszokat várok!
2013. jan. 16. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
1, ugyanis senkit nem a pénzéért fogok szeretni.
2013. jan. 16. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:

4

Ha tényleg a jövőt tervezzük, akkor tudjon már ő is beletenni. Vagy legalább annyi pénze azért legyen hogy mehessünk mindenfelé, vagy be tudjunk ülni valahova:D

2013. jan. 16. 19:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Pénz fontos. Mert sokat elárul a pasiról, hogy képes volt megcsinálni a szerencséjét és nem az a nyafogó fajta, aki csak irigykedni tud, de a cél érdekében nem képes semmit se csinálni. L/26
2013. jan. 16. 20:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Nos, ez így egy elég érdekes kérdés, mert attól, hogy mondjuk két válaszadó azt írja, hogy 8-as, az egyik ez alatt arra gondol, hogy a huszonéves párjának legyen fix állása, a másik meg arra, hogy a harmincasnak legyen egy komolyabb megtakarítása, jól fizető melóval. Más meg lehet, hogy csak azt szeretné, hogy ne folyjon ki a párja kezéből a (közös) pénzt. Egyébként a pénz nem boldogít, de jó, ha van. Egy nő nem tud úgy tervezni a párjával, ha pl. komoly adóssága van, amit nem fedez legalább az egyikük fizetése... Szóval akinek nem számít, az ebbe is gondoljon bele. Persze nem mindenki akar gyereket, meg nem mindenkit zavar, ha az anyósnál kell lakni, de szerintem bizonyos fokig mindenképp számít. 25N
2013. jan. 16. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem az a fontos, hogy dolgozzon valamit. Nem érdekel, hogy mit. Nekem felsőfokú végzettségem van. Az se érdekel, ha szakmunkása vagy érettségije van csak. Csak ne lebzseljen otthon. Ez alap!

Vagy ha esetleg most nincs per pillanat munkahelye, akkor szíveskedjen tenni érte, hogy legyen és AKTÍVAN! keressen.

Nekem csupán ennyi elvárásom van. Nem érdekel, ha nincs autója vagy kocsija és mondjuk nekem igen.

De elvárom, hogy dolgozzon valamit. Azt hiszem ez nem sok. Ráadásul ha netalán - bár most én nem! - de ha netalán gyerekünk lenne, akkor mégis ki tartaná el a családot? Vagy majd amit kapunk a GYES, GYED-ből.

Az se érdekel, hogy kukásautóval jár, vagy ha kéményseprő vagy akármi.

2013. febr. 7. 13:43
 16/16 anonim ***** válasza:

1

Nem azért ennyi mert ennyire nem számít a pénz, hanem mert eddig is mindig olyanokba szerettem bele akiknek szinte semmi pénzük sem volt, mégis kitartottam mellettük és ha szakítás volt az nem a pénz miatt történt...

2013. febr. 7. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!