Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálok szemezni a lányokkal, de ők 'nem veszik észre'. Miért?
Mármint csak úgy néha keresem a szemkontaktokat, és sztem látják, de nem néznek rám vissza...
Csúnya lehetek?
vagy ijesztő?
vagy ők félénkek?
Lányok, ti mikor nem néztek vissza egy srácra?
akkor nem nézek vissza, ha "húúdemegd.gnám"-nézéssel néz rám...vagy ha 40 évvel idősebb...
16/L
Ne bántsad Matolcsit olyan szexi,biztos hogy féltékeny vagy rá!
Amúgy a viccet félre téve a szemezés a legrosszabb technika,én előbb gondolom azt az emerről hogy megakar gyilkolni mint hogy azért les állandóan mert bejövök neki.
19L
Hány éves vagy?
Ha látom hogy valaki bámul, én direkt visszabámulok rá, hogy észrevegye magát.
Ha egy beesett drogosképű cigány vagy, akkor nem nézek rád, mert attól megfájdulna a szemem. De amúgy visszanéznék az fix, ha úgy ránézésre nem nagy a korkülömbség. :D
20 vagyok szal nem az a kisgyerek :DDDD
pár ismerősöm mondta h néha gonoszul nézek, de sztem nem :D meg hát nem vagyok egy ideálpasi, de azért nem az az ijesztően csúnya
ja és próbálok mosolyogni is közben, de semmi :( eddig összvissz egy rendőrnő volt aki rám mosolygott Kálvinnál kifele menet, de hát... vagy 20al volt idősebb mint én
de persze nem az a perverz mosoly (legalábbis remélem :D), hanem ez a 'szia' arckifejezés
de köszönöm az értelmes válaszokat :) próbálok csiszolni még a technikámon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!