Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok mindig a volt barátnőmre, amikor már jó rég óta nem vagyunk együtt, és amikor más lányokkal próbálok kapcsolatot kialakítani, mindig őt keresem bennük? Mit lehet tenni, hogy ne gondoljak rá?
Neked nem lehet semmit tanácsolni...
Ezt saját magadnak kell rendezned magadban!!!
Szerintem amikor új partnert akarsz választani, az újat keresd benne, ne a régit(ami mellesleg nyilván nem stimmelt, miután szakítottatok)...
Milyen régen volt az a "jó rég óta"?
Nem zártad még le a kapcsolatot magadban, és/vagy még mindig szereted.
Az új szerelem is lehet megoldás, már akinél.
Nálam soha nem jött be, én másfél-egy évig totál elzártam magam mindennemű ismerkedéstől, mert nem szabadultam meg az exem árnyékától sehogyse. Próbálkoztam, de ugyanez volt a bajom, mint neked.
Viszont egyszer majd felkelsz, és tudni fogod, hogy már nem vagy a régi rabja :) Akkor már nem fog többé eszedbe jutni az ex, ha más lányokkal ismerkedsz.
csak azért, mert nincs veled
ha ott lenne, lehet nem is kellene
ez alapösztön szerintem
Ezt a nyálas dumát...
Adjak zsepit?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!