Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolok mindig a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok mindig a volt barátnőmre, amikor már jó rég óta nem vagyunk együtt, és amikor más lányokkal próbálok kapcsolatot kialakítani, mindig őt keresem bennük? Mit lehet tenni, hogy ne gondoljak rá?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 08:08
 1/9 A kérdező kommentje:
nem magamat sajnáltatom ,csak egyszerűen nem értem,és légyszi ne azt írjátok ,hogy próbáljam meg mégegyszer mert nem ilyen vagyok.....
2010. jan. 20. 08:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Neked nem lehet semmit tanácsolni...

Ezt saját magadnak kell rendezned magadban!!!

Szerintem amikor új partnert akarsz választani, az újat keresd benne, ne a régit(ami mellesleg nyilván nem stimmelt, miután szakítottatok)...

2010. jan. 20. 08:19
 3/9 A kérdező kommentje:
ezen vagyok,igyekszem,csak nehéz a feledés mert mély sebeket ejtett rajtam.:)
2010. jan. 20. 08:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint szereted még.Viszont így nehezebben tudod felejteni ami írtó nehéz teljesen megértelek,mert én is valami hasonló cipőben járok.Talán feledni csak úgy tudnál ,ha újra szerelembe esnél valaki mással.Más lány is tud fantasztikus lenni.
2010. jan. 20. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Milyen régen volt az a "jó rég óta"?

Nem zártad még le a kapcsolatot magadban, és/vagy még mindig szereted.

Az új szerelem is lehet megoldás, már akinél.

Nálam soha nem jött be, én másfél-egy évig totál elzártam magam mindennemű ismerkedéstől, mert nem szabadultam meg az exem árnyékától sehogyse. Próbálkoztam, de ugyanez volt a bajom, mint neked.

Viszont egyszer majd felkelsz, és tudni fogod, hogy már nem vagy a régi rabja :) Akkor már nem fog többé eszedbe jutni az ex, ha más lányokkal ismerkedsz.

2010. jan. 21. 04:20
 6/9 anonim ***** válasza:

csak azért, mert nincs veled

ha ott lenne, lehet nem is kellene

ez alapösztön szerintem

2010. jan. 22. 11:58
 7/9 A kérdező kommentje:
nem fogom feltehetőeg őt elefelejteni,mert nekem ő volt az első,örökké a szívemben örzöm szerelmünk emlékét.
2010. jan. 22. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt a nyálas dumát...

Adjak zsepit?!

2010. jan. 23. 08:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nyálas.Ő ezt érzi és ki is mondja.Sokat jelentett neki.Nem kell elfelejteni azt aki fontos volt valaha.
2010. jan. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!