Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy próbálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy próbálok ismerkedni, írok egy lánynak egy szép, kedves levelet és arra nem képes, hogy legalább visszaírjon? Mi van a mai lányokkal?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Ha veszem a fáradtságot egy oldalas levélre, akkor ők mért nem képesek legalább annyit visszaírni, hogy igen vagy nem...
2013. febr. 7. 13:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Vagy bunkó, és még válaszra sem méltat, vagy még nem olvasta a leveled, vagy még gondolkodik a válaszon.
2013. febr. 7. 13:26
 2/26 anonim ***** válasza:
Mert akkor még véletlenül megtudnánk mi, hülye férfiak, hogy mit is akarnak...
2013. febr. 7. 13:26
 3/26 anonim ***** válasza:
mert könnyűvérűek... nem kell az érzelmesség :) (tisztelet a kivételnek)
2013. febr. 7. 13:27
 4/26 anonim ***** válasza:
rossz lányoknak irkálsz...
2013. febr. 7. 13:27
 5/26 A kérdező kommentje:
4-es: teljesen hétköznapi lányoknak írok, ez nem indok
2013. febr. 7. 13:28
 6/26 anonim ***** válasza:

Én csak magamból indulok ki.. Volt néhány srác az életemben akikkel hosszú leveleket váltottunk, órákik beszélgettünk és hasonlók, aztán mégsem lett belőle kapcsolat. Én speciel vissza szoktam írni HA az illető felkelti az érdeklődésem.

Ha pedig nem írok vissza egy levélre, az annyit jelent, hogy a férfiú személyében/levelében/közeledésében találtam valamit ami nem szimpatikus. Vagy egyenesen taszít... Volt már erre is példa.

2013. febr. 7. 13:29
 7/26 A kérdező kommentje:
6-os és akkor mért nem írsz legalább egy udvarias elutasító levelet? Az a legkellemetlenebb, mikor semmit nem írtok vissza!
2013. febr. 7. 13:30
 8/26 anonim ***** válasza:
A "rossz" jelző alatt azt értettem, hogy arra méltatlan, érdemtelen lányoknak írod a leveleidet... nem feltétlenül a külsőre gondoltam.
 9/26 anonim ***** válasza:
Vagy ronda vagy vagy rosdz csajnak írkálsz vagy csak igaz amit 2arc mester “mondott“ miszerint “itt a nőknek f*sz kell és nem virág“
 10/26 anonim ***** válasza:
f 22 ezt mért kell túlragozni nem ír vissza akk nem ,nem ő kért meg h írj.Meg ezt nem megérteni kell hanem elfogadni.Most ha rájuk irnak vagy 10 en egy nap nem egyszerűbb nem írni csak annak aki érdekel.
2013. febr. 7. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!