Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan (indokolatlanul) beképzeltek a szép lányok, vagy a magukat szépnek gondoló lányok?
Lenéznek másokat a külsőjük alapján.. jujj ez hogy néz ki? stb.
Ráadásul az átlagos és viszonylag csúnya is van ilyen, ők valamiért szépnek hiszik magukat.
Pont azért mert beképzeltek. És azért beképzeltek, mert szépek..ez egy ördögi kör.
De nem szabad általánosítani!
én nem nézek le senkit.
már megint ez az általánosítás.aki mg nem szép,az folyton irigykedik.szerinted nekünk,mások-és jobb esetben magunk-által szépnek ítélt lányoknak milyen azt megélni,hogy ha szembejön egy nő velünk az utcán,meg akar ölni a szemével,mert a pasija rám mert pillantani,vagy ilyesmi?!és ez még csak a legenyhébb példa.mindenki azt hiszi,hogy csak a csúnya oldal "rossz".hagyjuk már.
Amúgy érdekes, hogy fiúktól még nem tapasztaltam ilyen beképzeltséget a külsejükre vonatkozóan.
Valahogy a fiúkban nincs meg ez az ellenszenves, utálatos viselkedésforma.
Talán tényleg az a gond, hogy sok szerencsétlen agyondícsérgeti ezeket a lányokat, akikkel nagyon elszalad a szekér és beteges istennő komplexusuk alakul ki.
Én alapból ezért kerülöm a nagyon szép lányokat, haverom meg emiatt lehülyéznek meg azt hiszik szar ízléem van, pedig nem. Csak tudom, hogy, aki nagyon szép lányban az egyben jellemre is romlott és én inkább adok esélyt egy csúnya, de kedves lánynak is hamarabb emiatt.
"Amúgy érdekes, hogy fiúktól még nem tapasztaltam ilyen beképzeltséget a külsejükre vonatkozóan."
Én még amikor suliba jártam akkortájt kezdtek megszaporodni ezek a "20 kiló vagyok vasággyal de feszítek a trikóban mintha lenne valami izmom" típusú gyökerek. Szóval sajnos srácban is vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!