Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan (indokolatlanul)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan (indokolatlanul) beképzeltek a szép lányok, vagy a magukat szépnek gondoló lányok?

Figyelt kérdés

Lenéznek másokat a külsőjük alapján.. jujj ez hogy néz ki? stb.

Ráadásul az átlagos és viszonylag csúnya is van ilyen, ők valamiért szépnek hiszik magukat.

2013. febr. 3. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha rá is jövünk a miért, az semmin sem változtat. Tovább kell lépni.
2013. febr. 3. 17:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Pont azért mert beképzeltek. És azért beképzeltek, mert szépek..ez egy ördögi kör.

De nem szabad általánosítani!

3/12 A.Romanov ***** válasza:
100%
Van az a fajta ki szép és piszkosul beképzelt, és van olyan aki gyönyörű és nem beképzelt, a legrosszabb mikor csúnya és beképzelt, szerencsére ezekkel könnyű nem törődni :)
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én nem nézek le senkit.

már megint ez az általánosítás.aki mg nem szép,az folyton irigykedik.szerinted nekünk,mások-és jobb esetben magunk-által szépnek ítélt lányoknak milyen azt megélni,hogy ha szembejön egy nő velünk az utcán,meg akar ölni a szemével,mert a pasija rám mert pillantani,vagy ilyesmi?!és ez még csak a legenyhébb példa.mindenki azt hiszi,hogy csak a csúnya oldal "rossz".hagyjuk már.

2013. febr. 3. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
attól mert látsz egy viselkedést nem vonhatsz le komolyabb következtetést az ember személyiségéről a szép lány azért beképzelt mert szép sokat foglakoznak vele ez igazából egy következmény de általábba azzal beképzeltek akit nem ismernek akkik közel vannak hozzájuk azzal rendesek fiú létemre hasonló vagyok az idegenekkel ... de a barátaimmal nagyon is rendes vagyok..
2013. febr. 3. 17:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a sok önbizalomhiányos srác az egekig magasztalja őket (írom ezt férfiként). Már annak is örülnek ha hozzájuk szól egy csaj, így a s.ggét is ki akarják törölni. Plusz még bennük van az a szüleik idejéből való és teljesen elavult nézet miszerint a férfi dolga hogy kvázi "benyalja" magát a nő kegyeibe. Régen működött ma viszont öngyilkos taktikának számít ugyanis a nők nem pincsikutyát akarnak hanem olyasvalakit aki törődik velük de ugyanakkor nincs ellenőrzésük felette (nem adja fel pl. a céljait, barátait, életét stb. a nő kedvéért se).
2013. febr. 3. 17:32
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Mert a lányok ilyenek. Nem a saját külsejük miatt szekálnak másokat, hanem mert lányok, és nagy valószínűséggel másra vetítik ki a saját bizonytalanságukat. Ennyire egyszerű.
2013. febr. 3. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy érdekes, hogy fiúktól még nem tapasztaltam ilyen beképzeltséget a külsejükre vonatkozóan.

Valahogy a fiúkban nincs meg ez az ellenszenves, utálatos viselkedésforma.

Talán tényleg az a gond, hogy sok szerencsétlen agyondícsérgeti ezeket a lányokat, akikkel nagyon elszalad a szekér és beteges istennő komplexusuk alakul ki.

Én alapból ezért kerülöm a nagyon szép lányokat, haverom meg emiatt lehülyéznek meg azt hiszik szar ízléem van, pedig nem. Csak tudom, hogy, aki nagyon szép lányban az egyben jellemre is romlott és én inkább adok esélyt egy csúnya, de kedves lánynak is hamarabb emiatt.

2013. febr. 3. 22:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy érdekes, hogy fiúktól még nem tapasztaltam ilyen beképzeltséget a külsejükre vonatkozóan."

Én még amikor suliba jártam akkortájt kezdtek megszaporodni ezek a "20 kiló vagyok vasággyal de feszítek a trikóban mintha lenne valami izmom" típusú gyökerek. Szóval sajnos srácban is vannak ilyenek.

2013. febr. 3. 23:44
 10/12 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki elégedett a külsejével, nem beképzelt.A kérdésre válaszolva, szerintem annyi beképzelt fiú van mint ahány beképzelt lány, én fiú vagyok és sokszor fültanúja vagyok annak, hogy a férfiak milyen ocsmány módon beszélnek a molett lányokról, a hátuk mögött.Persze a szemükbe nem mondják a kövér lányoknak, hogy rondák.
2013. júl. 12. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!