Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan (indokolatlanul)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan (indokolatlanul) beképzeltek a szép lányok, vagy a magukat szépnek gondoló lányok?

Figyelt kérdés

Lenéznek másokat a külsőjük alapján.. jujj ez hogy néz ki? stb.

Ráadásul az átlagos és viszonylag csúnya is van ilyen, ők valamiért szépnek hiszik magukat.

2013. febr. 3. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amúgy észre vettem,hogy a legtöbb ember,akit dekoratívnak tart a környezete,általában a legelviselhetetlenebbek,ha lány,ha fiú.Erre tudnék nem egy példát mondani mindkét nemből.Azért ilyenek,mert hozzászoktak,hogy minden az ölükbe hullik,ami a szépséggel kapcsolatos és bárkit megkapnak,akit akarnak.
2013. szept. 29. 00:04
 12/12 anonim válasza:

Én például azt vettem észre, hogy a városunkban "sztárolt" lányok egyáltalán nem szépek, sőt....!

"Csak" népszerűek, és van 200 lájk a képükön, meg 50 hozzászólás hogy "jajj istenem befonom a szemöldököm de szép vagy..." aztán közbe semmi szép nincs rajta .. nem tudom hova teszik a szemüket ilyenkor a fiúk .. persze hogy beképzeltek, mikor egy városnyi idióta férfi nyalja a hátsó felüket, csak mert ez a "szabály"

20/L

2014. febr. 5. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!