Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy próbálok ismerkedni, írok egy lánynak egy szép, kedves levelet és arra nem képes, hogy legalább visszaírjon? Mi van a mai lányokkal?
6-os vagyok.
Pl adott szituáció: beszélgetünk mondjuk fb-on, és a drasztikus véleményeltérés miatt azt mondom: szerintem hagyjuk ezt a témát, ha ennyire nem találunk közös nevezőt.
Erre általában a partner: jó, persze DE ...
Na most, ha megkértem udvariasan, hogy hagyjuk, akkor miért nem lehet hagyni?
Vagy.. Adott egy srác, aki már vagy 2 hónapja fel-felbukkan és írogat gyönyörű hosszú leveleket a vágyairól illetve az én külső adottságaimról. Ezzel csak annyi a baj, hogy komoly kapcsolatban élek, megmondtam neki, hogy hagyjon, de nem képes megérteni. Udraviasan is, kerek-perec is megmondtam neki, hogy ne írogasson, de mégsem tudja felfogni.. Könyörögnöm kéne neki??
Vagy pl ott az exem, aki az elmúlt 2 évben minden hónap 28-án meglep egy két oldalas levéllel és taglalja, hogy még mindig szeret... Nem hogy nem írok vissza, el se olvasom! Azok után amin végig mentem miatta, igazán békén hagyhatna ...
10-es te milyen f22-ről beszélsz? A vadászgépre gondolsz? Mert én 22 éves már elmúltam.
Az, hogy nem ír vissza csak arról árulkodik, annyi illem nem szorult bele, hogy legalább írna, hogy igen elolvasta a levelet, de bocs nem.
"Dugnálak"
Kifejező, lényegre törő, nyersen domináns. Ha egyszer úgyis erre harapnak... Figyeld meg, azonnal válaszolnak!
6-os vagyok ismét de az előttem szólóval értek egyet, a felfogásoddal van a probléma.
Mindenkinek jogában áll nem visszaírni. Fogadd el. Ha több csajnál tapasztalod, hogy nem reagálnak a leveleidre, akkor inkább nézz körül magadban mert valószinüleg te rontasz el valamit és adsz okot, hogy ne válaszoljanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!