Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy próbálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy próbálok ismerkedni, írok egy lánynak egy szép, kedves levelet és arra nem képes, hogy legalább visszaírjon? Mi van a mai lányokkal?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Ha veszem a fáradtságot egy oldalas levélre, akkor ők mért nem képesek legalább annyit visszaírni, hogy igen vagy nem...
2013. febr. 7. 13:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Pl adott szituáció: beszélgetünk mondjuk fb-on, és a drasztikus véleményeltérés miatt azt mondom: szerintem hagyjuk ezt a témát, ha ennyire nem találunk közös nevezőt.

Erre általában a partner: jó, persze DE ...

Na most, ha megkértem udvariasan, hogy hagyjuk, akkor miért nem lehet hagyni?

Vagy.. Adott egy srác, aki már vagy 2 hónapja fel-felbukkan és írogat gyönyörű hosszú leveleket a vágyairól illetve az én külső adottságaimról. Ezzel csak annyi a baj, hogy komoly kapcsolatban élek, megmondtam neki, hogy hagyjon, de nem képes megérteni. Udraviasan is, kerek-perec is megmondtam neki, hogy ne írogasson, de mégsem tudja felfogni.. Könyörögnöm kéne neki??

Vagy pl ott az exem, aki az elmúlt 2 évben minden hónap 28-án meglep egy két oldalas levéllel és taglalja, hogy még mindig szeret... Nem hogy nem írok vissza, el se olvasom! Azok után amin végig mentem miatta, igazán békén hagyhatna ...

2013. febr. 7. 13:39
 12/26 anonim ***** válasza:
Szeretek olvasni, de egy egy oldalas levélbe bele sem kezdenék.
2013. febr. 7. 13:40
 13/26 A kérdező kommentje:

10-es te milyen f22-ről beszélsz? A vadászgépre gondolsz? Mert én 22 éves már elmúltam.

Az, hogy nem ír vissza csak arról árulkodik, annyi illem nem szorult bele, hogy legalább írna, hogy igen elolvasta a levelet, de bocs nem.

2013. febr. 7. 13:43
 14/26 A kérdező kommentje:
6-os amit te írsz az már más tészta. Ha nem fogja valaki az elutasító leveledet az már idegesítő, de te legalább válaszolsz nekik...
2013. febr. 7. 13:45
 15/26 anonim ***** válasza:

"Dugnálak"

Kifejező, lényegre törő, nyersen domináns. Ha egyszer úgyis erre harapnak... Figyeld meg, azonnal válaszolnak!

2013. febr. 7. 13:58
 16/26 anonim ***** válasza:

6-os vagyok ismét de az előttem szólóval értek egyet, a felfogásoddal van a probléma.

Mindenkinek jogában áll nem visszaírni. Fogadd el. Ha több csajnál tapasztalod, hogy nem reagálnak a leveleidre, akkor inkább nézz körül magadban mert valószinüleg te rontasz el valamit és adsz okot, hogy ne válaszoljanak..

2013. febr. 7. 14:00
 17/26 A kérdező kommentje:
Akkor nekem is jogomban áll nem írni.:) Jobb is lesz ez így, nem csinálok magamból többet h*lyét.
2013. febr. 7. 14:02
 18/26 anonim ***** válasza:
Gondolom senki nem kért téged hogy írj, magadtól tetted :D
2013. febr. 7. 14:07
 19/26 A kérdező kommentje:
21-es köszönöm a romboló jellegű hozzászólásod, DE mért nem húzod el végre a csíkot a kérdésemtől? Ha csak a rosszindulat árad belőled, akkor nem vagyok kíváncsi a véleményedre. Nálad valamiért jól betaláltam ezzel a kérdéssel, gondolom te is pont ilyen vagy!
2013. febr. 7. 14:12
 20/26 A kérdező kommentje:
Trollokkal csak a moderátorok tudnak megbirkózni, de ez már csak technikai kérdés.
2013. febr. 7. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!