Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy néhány nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy néhány nő még a baráti körét is megjelenés alapján válogatja össze?

Figyelt kérdés
Tehát ott is csak azt nézik, hogy milyen 'überpasi' a tag és minél több ilyennel veszik körül maguk. Az nem gond, hogy belül üres, az érzelmi intelligenciája pedig egy guppinak is fejlettebb. A normálisabb, de kevésbé 'menő f*szagyerek' még baráti szinten is szégyen szerintük. És az a baj, hogy nem csak a felszínesnek tűnő nőkről derül ki újabban, hanem a szolidabbakról is, gyakorlatilag bárkiről, akihez mondjuk én közeledni mernék haverilag - elítélnek a külsőm miatt.
2013. ápr. 18. 11:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha egy szép lány csak szépfiúkkal és szép lányokkal haverkodik, abból nem kell arra gondolni, hogy pontozással eldöntik, ki elég szép melléjük. Tény, hogy ösztönösen kasztosodnak az emberek, de ez szerintem nem teljesen tudatos.
2013. ápr. 18. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert a nők roppant mód felszínesek és sekélyesek.
2013. ápr. 18. 12:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Jaj 6-os, ne haragudj, hogy van egy kérdésem és véletlenül pont úgy tettem fel, hogy látnod kellett... Úgy röstellem.
2013. ápr. 18. 12:15
 14/19 Missi_Key ***** válasza:

ember.

ha ilyenekhez közelednél haverilag, akkor te sem belső értékek alapján válogatsz,....

ha meg te is szeretnél az ő klikkükbe tartozni akk meg igenis elvárás a külsőség.

2013. ápr. 18. 12:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen embereket eleve nem kedvelem, szerencsére nem is igazán találkoztam még velük. Persze voltak olyan közösségek, ahol eléggé pofára mentek a dolgok, de már megtaláltam azt a baráti társaságot, akikkel jól elvagyok. Remélem te is meg fogod.
2013. ápr. 18. 14:01
 16/19 A kérdező kommentje:
Missi_Key, olvasd már el légyszi még egyszer a leírás második felét! Azzal barátkozom, akin úgy látszik, hogy normális. De ez csak egy k.rva álca rajtuk...
2013. ápr. 18. 14:06
 17/19 anonim válasza:
Az érzelmi intelligencia ügyében te sem jeleskedsz, ugyanis pont azt az egy-két választ hagyod figyelmen kívül, ami normálisabban közelít a dolgokhoz. Jó puffogást!
2013. ápr. 18. 15:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem hagytam figyelmen kívül, az egy dolog, hogy a provokáló válaszokra reagáltam; nem szeretem, ha bennem van a tüske.
2013. ápr. 18. 16:06
 19/19 Missi_Key ***** válasza:

és ki látszik normálisnak?....

közeledj úgy hogy egyből lehulljon az álca.

2013. ápr. 20. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!