Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy néhány nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy néhány nő még a baráti körét is megjelenés alapján válogatja össze?

Figyelt kérdés
Tehát ott is csak azt nézik, hogy milyen 'überpasi' a tag és minél több ilyennel veszik körül maguk. Az nem gond, hogy belül üres, az érzelmi intelligenciája pedig egy guppinak is fejlettebb. A normálisabb, de kevésbé 'menő f*szagyerek' még baráti szinten is szégyen szerintük. És az a baj, hogy nem csak a felszínesnek tűnő nőkről derül ki újabban, hanem a szolidabbakról is, gyakorlatilag bárkiről, akihez mondjuk én közeledni mernék haverilag - elítélnek a külsőm miatt.
2013. ápr. 18. 11:01
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Le merném fogadni, hogy az első hozzászólások ilyenek lesznek: 'én ugyan soha, kikérem magamnak'...
2013. ápr. 18. 11:03
 2/19 anonim válasza:

Rossz helyen mozogsz...

...vagy ha tényleg MINDEN nő ilyen szerinted, akkor nem lehet, hogy veled lehet gond?

2013. ápr. 18. 11:08
 3/19 anonim ***** válasza:
Én is ezzel szembesülök, de nagy ívben lexarom, vannak olyanok, akik nem ezek alapján választanak barátot.
2013. ápr. 18. 11:10
 4/19 A kérdező kommentje:
Tudom én, hogy velem is gond van. Nem vagyok jóképű férfi, csak egy szimpla átlagember. De most milyen választ várnál erre? Nem mondtam egy szóval sem, hogy hibátlan vagyok, de ha sosem adnak esélyt, hogy jönnek majd rá az emberek, hogy a hibáimmal együtt is szerethetőbb vagyok egyik-másik olyannál, mint akit fentebb említettem?
2013. ápr. 18. 11:11
 5/19 anonim ***** válasza:

azért van veled a gond mert általánosítasz...

talán nem Morrisonsba meg 2-es IQjú emberek közé kéne járni ismerkedni. am. meg te is öltözhetsz divatosan sportolhatsz és máris előrébb vagy. attól h az értelmi intelligencád fejlett még nem kötelező átlagosan kinézni, és ez visszafele is igaz.

2013. ápr. 18. 11:28
 6/19 anonim ***** válasza:
Én meg le merem fogadni, hogy a kérdésed szimplán provokatív és egy gyengén sikerült lejáratási kampány a nők ellen. Gratulálok, mennyi idős is, vagy, 5?
2013. ápr. 18. 11:44
 7/19 A kérdező kommentje:
Ez nem talált. Vidéki kisvárosban lakom és soha nem jártam egyetlen szórakozóhelynek még csak a 100 méteres körzetében sem. Tudom, hogy ilyen helyeken kikkel lehet összefutni. Mellesleg igényesen öltözöm és próbálok adni magamra.
2013. ápr. 18. 11:44
 8/19 A kérdező kommentje:
6, sajnálom, hogy egyeseknek fáj az igazság! Majd ha ti is megtapasztaljátok, jöhettek sírni.
2013. ápr. 18. 11:45
 9/19 anonim válasza:
...és hol találkozol ezekkel az emberekkel? Nálam is voltak olyan időszakok az életemben, amikor olyan közösség vett körül, hogy tiszta depressziós lettem, mert azt hittem "ilyen" a világ. Persze még fiatal voltam, de ahogy kikerültem a fullasztó irrealitásból kitárult előttem a világ. Láttam, hogy én "másabb" vagyok, mint ahol voltam, de megtaláltam azokat az embereket, akikkel jól passzoltam és passzolok a mai napig. Nem sok az a személy, de igazi a dolog és élvezem az életet. 2-es voltam.
2013. ápr. 18. 11:51
 10/19 anonim ***** válasza:

Én nem sírok. Ha jól látom, most sem én vagyok az, aki feltett egy mártír áldozati kérdést arról, hogy a nők kutyába se veszik, mert nem trendi a megjelenése. Kettőnk közül nem nekem van problémám.

2013. ápr. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!