Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan csabithatnam el a nogyogyaszom?
A dokim egy nagyon helyes,vonzo,udvarias,kozvetlen es humoros ferfi.Nagyon tetszik nekem es szeretnem,ha lehetne koztunk valami.Tudtommal nincs felesege.
Szerintetek mit tegyek?
En 20 eves vagyok,o meg kb. 45.
Legyszi CSAK NORMALIS valaszokat!
Aki azt hiszi,hogy a penz erdekel,hatalmasat teved.A szuleim sem epp szegenyek,szoval toluk is kerhetek...Nem tudom sokan miert hiszik azt,hogy ha egy fiatal csajnak tetszik egy kozepkoru ferfi,akkoraz csak a penz miatt van...
Egyszeruen azert tartom vonzonak,mert sokkal felnottesebb,mint mondjuk egy 20 eves srac,raadasul okos,kedves,helyes stb.Szerintem ez a legtobb lanynak/nonek vonzo...
9-es válaszoló vagyok
ha még össze is jönne nem zavarna téged hogy mindenkiben nyúlkál vagy hogy mondjam..
Nem zavarna,mert ez egy munka,es nem hiszem,hogy szamara olyan izgato egy vizsgalat,mert akkor egesz nap allna neki :D
Szoval nem lennek feltekeny.Az sokkal jobban zavarna,ha a pasim mondjuk chippendale tancos lenne XD.
Valószínű, hogy alfahím hatás miatt estél bele.
Szerintem kicsi az esélye, hogy komolyan vegyen, mert ezt ő is tudja.
De ha gondolod... hívd el valahova: ha jön, lehet beszélgetni.
Nem lesz könnyű, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!