Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csábíthatnám el a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábíthatnám el a volt barátomat?

Figyelt kérdés

Szoktunk találkozgatni, de már csak barátként néz rám, én viszont nagyon szeretem és vissza szeretném őt kapni.

Hogy tudnám őt elcsábítani?

A válaszokat előre is köszi.

17/L

2009. nov. 15. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
ahogy akármelyik másik pasit.. az ex is csak egy a sok közül
2009. nov. 15. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm. Ezekhez miért nem írják, hogy ki szakított kivel?
2009. nov. 15. 11:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a lány szakított. Akkor szoktak epekedni az ex után, általában.
2009. nov. 15. 11:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon összevesztünk és elég dúrva dolgokat vágtunk egymás fejéhez és "közös megegyezés alapján" szakítottunk.
2009. nov. 15. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
És mennyi idő telt el a szakítás óta? Hónapok, hetek? Mennyi ideig nem volt köztetek "kommunikáció"?
2009. nov. 15. 11:34
 6/12 anonim válasza:

Elöttem levő válaszolónak!

miért fontos, hogy mennyi idő telt el?ha sok idő, akkor már nem lehet semmit tenni? erre én is kiváncsi lennék, hasonló az esetem.

2009. nov. 15. 11:43
 7/12 A kérdező kommentje:

a szakításunk olyan másfél hónapja volt .

És mindennap beszélgetünk, mindent tudunk egymásról, és vakon megbízunk a másikban.

2009. nov. 15. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Tehát akkor most már teljesen teljesen normálisan megvagytok, nem úgy mint anno. Hogy érzed, hogy tekint rád, mint haverra-barátra, vagy esetleg több? Van neki új lány képben?
2009. nov. 15. 13:00
 9/12 A kérdező kommentje:
bizonytalan vagyok, mert azt mondja h örül h barátok vagyunk, de mikor találkozunk, akkor nem úgy érint meg mint egy barátot.
2009. nov. 15. 13:45
 10/12 anonim válasza:
Térdelj le,slicc és szeresd.
2009. nov. 16. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!