Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Flört tippeket várok! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flört tippeket várok! Hogyan csábíthatnám el a kiszemelt pasit?

Figyelt kérdés
;D szóval flört tippeket várok ill. csábítási módszereket.Itt gondolok a gesztusokra,jelekre illetve nem túl egyértelmű mégis kacér \'mondatokra\'(szóval hogy mit mondjak)Köszönöm szépen!
2009. febr. 4. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne próbálkozz ilyenekkel, a természetes nők a legvonzóbbak. Ha tetszik Neked az illető elég csak egy pillantás felé, hogy ezt észrevegye. Ha mégsem, akkor egy kis szemezés már sokat elárul.
2009. febr. 5. 00:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze én is a természetesség híve vagyok.Csak beszélgettünk a barátaimmal akik szerintem nem teszek semmit az érdekében hogy megszerezzek egy pasit.És most azért várok tippeket.Persze,nem akarok másnak mutatkozni mint amilyen én magam valójában vagyok,hanem az egyéniségemre formálni.Egyébként köszi a választ!
2009. febr. 5. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Irj privit ha van kedved, tudnék mesélni dolgokat a barrikád túloldaláról...
2009. febr. 5. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!