Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábíthatnám el a kiszemelt férfit? (26/N)
Nyár eleje óta flörtölgetünk egymással.Egyértelműen szimpatikusak vagyunk egymásnak,na de hogyan tovább?Nem vagyok egy kifejezetten vagány, kezdeményezős nő.
Légyszi adjatok tippeket,ötleteket!
23:28-as
Kezdeményezett csak én annyira vak voltam és bátortalan,hogy egyszerűen megijedtem.Tudom tök hülyén hangzik de ez történt.Mit csináljak?Mit kéne tennem?
Tuti hogy tetszem neki...csak összezavartam a viselkedésemmel.Hülye liba vagyok.Vagy inkább csak önbizalom hiányos.
Köszi mindenkinek!
Figyelj ha tuti hogy bejösz neki mit majrézol.Találj ki valamit,bármit..
nem tudom milyen viszonyba vagytok de pl:
-lehet hogy elhagytad a telód meg kellene csörgetni a számod,közben meg egy hatalmas szatyor aljára dugd be. Hopp máris megvan a számod(ujra kezdeményezhet)
-Vagy ha olyan munkája van kérd meg hogy segitsen neked valamiben az otthonodban
Képzeld el ha egy barátnöddel történne ez a dolog és gondolkodj el milyen tanácsot adnál neki,külsö szemlélöt imitálva minden könnyebben megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!