Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H lehet ezen túllendülni, mi a tanácsotok?
Eddig nem tudtam ismerkedni az egyetemen. Most meghirdettek egy programot a karunkon ahol talán tudnék de nagyon félek h mégsem és akkor ott ülök majd egyedül annyira lúzernek érezve magam. Egyébként tök normális vagyok, adok a kinézetemre is, vannak barátaim és ha túl vagyok a kezdeti fázison még élvezem is h a társaság motorja lehetek de elkezdeni képtelen vagyok. Nem is merek elmenni erre a programra, mert félek h nagyon kis bénának érezném magam..:S Szerintetek h lehet ebből kitörni? Mit beszéljek a többiekkel h barátkozzak meg velük?
19L
ugye nem ez a párválasztó táncos izé?
annak a közelébe nem mennék...
óó, ne izélj már. :) Odamész, megkérded egy szimpatikus emberkétől, hogy jó helyen jársz-e, merthogy nem voltál még itt. Erre válaszolnak valamit, amire te tudsz reagálni, és ha a másik fél nem olyan passzív, mint te, akkor kialakul egy beszélgetés, odahív az asztalukhoz, stb.
Ezzel szemben, ha leülsz egy sarokba, akkor a kutya nem fogja megkérdezni, hogy ó, szia, ki vagy, hogy vagy, honnan jöttél, hová tartasz.
Csak lazán. Emberek, mint te :)
u.i.: Amikor valaki ismeretlen közegbe kerül, szinte lehetetlen, hogy ne ismerkedjen, hiszen egymásra vagytok utalva, senki nem ismeri még a dörgést. Ne görcsösen próbálkozz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!