Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hosszu, de nagyon...

Mit tegyek? Hosszu, de nagyon kell a tanácsotok!

Figyelt kérdés

Nekem anyukámmal van problémám.17éves vagyok,4éves koromba apu és anyu elváltak,de meg is értem aput.

Már kiskoromtol kezdve ez van anyuval amit most le irok,de csak mostanába van igazan elegem mindenböl.

Anyunak mindig minden baja van velem,ezt a nőt nem is tudom anyámnak nevezni többé.Azon kivül hogy ad pénzt semmi mást nem tesz értem. Mindig piszkál.Ha pl 9töl tovab b alszom akkor elkezd ordibalni,hogy mert egész nap alszom,meg,hogy semmitt sem csinálok egész nap,egyböl k.rva vagyok.Tegnapota nincs suli,ő pedig ma egesz nap azt ordibalja hogy amiota elkezdődött a szünet semmitt nem csinálok. Amikor rá nézek anyura ugy érzem,hogy meg akar ölni.Sosem kedves velem,szószerint egy kedves szava nincs hozzam.Mindennap hallgatnom kell hogy k.rvaz hogy utolsó nőnek nevez.Amikor még mentem suliba és d.u jöttem haza sosem volt ebéd,és hogy,ha 1 honapban 1x csinalt valamit egész héten mondogatta,hogy mert ő hogy kifaradt a főzésben.Mindig csak takarit még akkor is amikor nincs cirkusz,ha elcsesződik valami a házban mindig rám ordit,hogy én csesztem el,ha lefekszem aludni orditani kezd hogy hogy alnak a párnak.Mindig ordit hogy mit veszek fel.Ha a barátom lemegy a medencére fürödni és engem nem hiv,akkor anyu elkezd csesztetni,hogy biztos mer szégyel és azért nem hiv le.Ha pl a neten elkezdek nézni egy filmet ő elkezdi nézni a tvt és ordit rám hogy miattam nem tudja nézni a tvt.3napja vett nekem uj bikinit és már ordit,hogy 1x sem vettem fel és vissza viszi az üzletbe.Ha pl enni akarok ,akkor mondja hogy jaj most mi lesz a konyhába és inkabb nem eszek.Mindig szeretnék segiteni neki és mondom is neki,ő mondja hogy nem kell,mert ugysem tudom ugy meg cisnalni,aztan meg hallom hogy mondja mindenkinek,hogy lusta vagyok és sosem akarok neki segiteni.Ha mesélni akarok neki valamit mindig azt mondja,hogy jaj hallgasá má,és azt sem kedvessen.Meg több mint 1éve mindennapos fejfájásom van és az orvosok nem tudjak ,hogy mitöl,ő meg nem is töreksztik hogy meg tudja,akármikor megyek orvoshoz magam megyek és már piszkalnak is az orvosok,hogy mindig magam megyek és ha mondom anyunak akkor ő rám mérges.A suliba is az oszim már leégetett az egesz osztalyom előtt hogy anyu sosem telefonal sosem megy be a suliba.Mostmár nagyon elegem van,nincs kedvem élni.Apuhoz nem tudok fordulni ,mert neki van családja,hetente 1x látom.A mamámék rosszabbak anyutol. a baratommal 1éve vagyunk együtt,de vele sem müködik a dolog..Elnézést,ha valami nem érthető csak annyira szar ez az egész,hogy le irni se könnyü:S

2012. jún. 23. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, tudom, hogy nehéz meg tartasz tőle, de szerintem ezt édesanyáddal kell megbeszélned! Itt senki nem fog tudni rendes választ adni, max annyit, hogy várd meg míg 18 leszel és menj el dolgozni.
2012. jún. 23. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
32%

Gyámhatóság és költözz apukádhoz. Vagy attól, hogy családja van, te már le vagy sz*rva nála? ..... Plusz pénz sem lennél az új családnál, hiszen a gyerektartás összegét akkor helyben rád költenék és nem anyádnak.

Amúgy meg tanulj meg írni.. fogalmazni..

2012. jún. 23. 17:51
 3/9 A kérdező kommentje:
De hiába..megsem halgat sosem:((( Próbaltam..de nem lehet:(((((((((
2012. jún. 23. 17:51
 4/9 A kérdező kommentje:
bocsi,mondtam,hogy elnézést,ha valami nem érthető:S (tudok fogalmazni)
2012. jún. 23. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos semmit nem tudsz tenni, bár én sem értem, hogy apádhoz miért nem mehetsz, szerintem ugyanolyan családtagja vagy, mint a másik gyerekei!
2012. jún. 23. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
attól hogy apádnak új családja van nyugodtan mehetnél hozzájuk, kérj előtte segitséget tőle és az új párjától
2012. jún. 23. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg birj ki valahogy egy evet es utanna menj el dolgozni es ha tenyleg nem megy tovabb anyuddal koltozz el egy masik lakasba(igaz lehet nem akarsz apud nyakara menni,de az is lehet h befogadna szivesen)
2012. jún. 23. 18:42
 8/9 anonim ***** válasza:

ne haragudjatok, de mégis hogy gondoltátok, hogy egy év múlva már menjen el dolgozni? valószínűleg jövőre érettségizik, egy éve múlva a legjobb esetben is csak egy érettségije lesz, amivel kb 75ezer ft-ot tud keresni, ha egyáltalán talál munkát. Nem is értem, hogy ezzel mivel lenne kisegítve ez a leányzó. Maximum annyira, hogy rendes ebédet ehessen, meg nem kéne anyjától kérnie. Az, hogy munkába állnál képzettség nélkül, csak a saját életedet rontanád el, ha terveztél továbbtanulást.

Ami anyukádat illeti, elviselhetetlen nő lehet, biztosan magányos, depressziós. Ha nem tudsz vele beszélni, mond meg neki, hogy már eleged van, és lelépsz apádhoz. Amikor majd egyedül marad biztos átgondolja a dolgait. Jobbat én sem tudok, mint apukádhoz költözni, ő az apád, gyakorlatilag köteles téged befogadni. Ezt a másik család dolgot én se vágom, de ha jót akarsz magadnak, fogod a cuccot és odamész!

2012. jún. 23. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
En inkabb elmegyek dolgozni minthogy az en eletemet is tonkretegye az anyam!
2012. jún. 25. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!