Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeret valaki egy olyan férfit aki nem tetszik neki?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 09:49
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát nem tudom de nekem nem ő kell férjnek...elsősorban a gyerekeimre gondolok...legalább legyenek olyan aranyosak mint én:D
2009. szept. 24. 15:02
12/19 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, csak sejtem, hogy nagyon fiatal. Én a saját tapasztalatomat tudnám elmondani: 17 évig éltem együtt a volt férjemmel, aki igen jóképű pasi még most is (45 évesek vagyunk). Szerettem, de nem volt meg bennem az a bizsergés, ami a mostani páromnál. Pedig Vele is már 11 éve vagyunk együtt és számomra is érthetetlen, hogy mi lehet ez, mert a párom kimondottan csúnya, már az elején sem tetszett, de ha rám néz, vagy hozzám ér, vagy csak rá gondolok, már beindulok. Mi lehet ez? Különben van két nagy gyerekem az első "szép" férjemtől és van egy a mostani "csúnyától" és szerintem mind a három gyerekem egyformán szép!
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Igazából fontos hogy egy férfi nőként kezeljen!De még mindig ugy vagyok vele hogy két szép száll embernek még mindig szebb gyereke születik...Tapasztalataim szerint!Persze egy gyereket sem lehet lecsunyázni...de ha megnő majd más lefogja:)
2009. okt. 2. 08:10
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy "gyönyörű" legyen az a gyerek ill. felnőtt, hanem az , hogy egészséges legyen és értékes ember.
15/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom tisztelt válaszoló!természetesen az egészség az első legfontosabb dolog!De utólag a külső természetes szépség is megkérdőjeleződik:D Végülis az nem fér az agyamba hogy tudtam egy olyan embert megszeretni aki egyáltalán nem tetszik...és az zavar hogy soha nem tudok neki nemet mondani:(
2009. okt. 5. 06:07
16/19 anonim válasza:
Valamivel biztos kompenzálja a kinézetét. Én is szoktam ilyenen gondolkozni, hogy vajon sok kimondottan csúnya nőnek, hogyan lehet olyan jóképű pasija, férje? Valamit csak tudhatnak ezek a nők, amit a "szépek" nem. És nem csak a szex-re gondolok. Lehet, hogy tanulhatnánk Tőlük.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem igazán mondanám hogy a pasim ronda...sőt...de nekem nem tetszik:) Szóval röviden a baj nálam kezdődik...talán túl sokra tartom magam:D:( Csak ugy zárójelbe...a pasimért rengeteg nő oda van...hát én is...de valahogy mikor ránézek olyan furcsán érzem magam...és arra gondolok hogy tudtam megszeretni hisz abszolut nem tetszik :)):D vannak furcsa dolgok az életbe.
2009. nov. 2. 06:29
18/19 anonim válasza:
Bizony, vannak furcsa dolgok. Lehet, hogy igazad van és tényleg Te tartod magad sokra. De az is lehet, hogy pont azért hiszed, hogy szereted, mert másoknak tetszik és nem akarod átengedni másnak. Birtoklási vágy? De lehet, hogy csak a hormonok. Én a helyedben nem filóznék ennyit.
Ha jó Vele, örülj neki.
19/19 A kérdező kommentje:
Egyetértek!De azért néha felkell tenni a kérdést hogy miért pont ő:D
2009. nov. 4. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!