Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeret valaki egy olyan férfit aki nem tetszik neki?
Azért mert előrébb jársz mint tudod...
Egy idő után mindenki ráébred arra, hogy a külső 10% a benső és a sex a maradék 90% Csak van aki sok csalódás és fájdalom árán érti meg Van aki okosabb ennél és hamarabb érti meg.
én pedig azt mondom, ha külsőre nem jön be, sose lesz lesz köztetek igazi szenvedély, szerelem
sajnos tapasztalat, én megpróbáltam, együtt élek olyan pasival akit szeretek mint embert, ő imád engem, nem tudom elhagyni ezért, de nem kívánom őt mint férfit.. nagyon nehéz ez, egyszer majd lépni kell..
Ha valakibe szerelmesek vagyunk, akkor tök mindegy, hogy az a valaki hogy néz ki! Sőt. Az háttérbe szorul, hiszen a szerelem a bensőről szól, arról, hogy abban az emberben mindent imádunk. MINDENT! Ez a szerelem. Hogy róla álmodunk, és ha rágondolunk, akkor furcsa érzés kerít hatalmába. ^^
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!