Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeret valaki egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret valaki egy olyan férfit aki nem tetszik neki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 09:49
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Külsőleg !
2009. szept. 24. 09:54
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
mert hülye
2009. szept. 24. 09:57
 3/19 A kérdező kommentje:
Szóval hüje vagyok...köszönöm:)Legalább őszinte vagy!
2009. szept. 24. 10:09
 4/19 anonim ***** válasza:

Azért mert előrébb jársz mint tudod...

Egy idő után mindenki ráébred arra, hogy a külső 10% a benső és a sex a maradék 90% Csak van aki sok csalódás és fájdalom árán érti meg Van aki okosabb ennél és hamarabb érti meg.

2009. szept. 24. 10:13
 5/19 anonim ***** válasza:

én pedig azt mondom, ha külsőre nem jön be, sose lesz lesz köztetek igazi szenvedély, szerelem

sajnos tapasztalat, én megpróbáltam, együtt élek olyan pasival akit szeretek mint embert, ő imád engem, nem tudom elhagyni ezért, de nem kívánom őt mint férfit.. nagyon nehéz ez, egyszer majd lépni kell..

2009. szept. 24. 10:22
 6/19 A kérdező kommentje:
Az arca nem tetszik de nagyon jó teste van...Az ágyba is jó...és úgy gondolom hogy nemis azért szeretem aki...hanem ami!pfff...a barátnőim szemébe nagyon jól néz ki...hát vagy én vagyok vak és túl nagyra tartom magam...vagy nekik nincs egy csepp izlésük!Viszont van egy férfi aki nagyon bejön külsőleg belsőleg meg minden de nem szeretem...Először az a kérdés hogy mi a szeretet...hogyan jön létre két ember között ez az érzés...?:-??
2009. szept. 24. 10:35
 7/19 anonim ***** válasza:
ez az élet (és a hormonok) fintora. fogadd el.
2009. szept. 24. 11:07
 8/19 anonim ***** válasza:
Én is amondó vagyok hogy ha az alap testi vonzalom nincs meg, akkor az a kapcsolat nem sok jót sugall.. elvégre kell az hogy amikor ránézek a páromra, megvaduljak a szépségétől, kell a vonzalom. Ha a vonzalom nincs meg, akkor csak barátság lehet részemről.
2009. szept. 24. 11:17
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakibe szerelmesek vagyunk, kívánjuk, (és akkor is, ha a szerelem elmúlt és valami más, inkább mély szeretet lépett a helyébe), akkor azt az embert szépnek látjuk. Ha minden elmúlt, akkor pedig sok esetben marad a rácsodálkozás...
2009. szept. 24. 12:55
 10/19 anonim ***** válasza:

Ha valakibe szerelmesek vagyunk, akkor tök mindegy, hogy az a valaki hogy néz ki! Sőt. Az háttérbe szorul, hiszen a szerelem a bensőről szól, arról, hogy abban az emberben mindent imádunk. MINDENT! Ez a szerelem. Hogy róla álmodunk, és ha rágondolunk, akkor furcsa érzés kerít hatalmába. ^^

22/F

2009. szept. 24. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!