Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik a figyelemért ribanckodnak. Vélemények róluk?
Megfigyeltem, hogy vannak olyanok akik -alapesetben lehet normálisak- de ha konkurenciát vélnek felfedezni bárhol, elkezdik -ezt a szerintem szánalmas és magukat lealacsonyító- csak a pasik figyelméért szóló produkciójukat, mert ugye minden nő felül akar kerekedni a többin. Ezt mindenhol látom, akár az oldalon, akár az életben.
Ti mit gondoltok ezekről a nőkről és viselkedésről?
ugyanazt, mint a férfiak vetélkedéséről, amit az óhajtott nőért csinálnak...akkor most a pasik is "felülribanckodják" egymást? ugyanmár.
23/l
Ugyanaz, mint neked. Szánalmas ribancok. Hülyék is általában, mert ezzel akarnak elérni mindent, utána meg azt várják, hogy megbecsüljük őket.
Írnak majd a feministák is neked nemsoká, hogy milyen igazságtalan, hogy ribancozod a csajokat, de szerintem nem az. Épp így az igazságos.
Pá.
31F
Fiuknal es lanyoknal egyarant megfigyelheto ez, valoszinuleg leginkabb onbizalomhiany es egy kis infantilizmus allhat a hattereben.
Aki ennyire gorcsosen vagyik a figyelemre, a kulso visszacsatolasra, annak sajnos nagy valoszinuseg szerint vannak belso bizonytalansagai, valamit mindenkeppen megprobal tulkompenzalni.
Es persze vegso soron mindenki arra vagyik, hogy elfogadjak masok es szeressek, viszont sokszor hajlamosak az emberek tevesen azt gondolni, hogy ha figyelmet kapnak, az egyet jelent azzal, hogy szeretetet is kapnak es sokszor ezert kepesek tulzasokba esni es sulyosan aranyt teveszteni.
Persze nyilvan meg kell azert kulonboztetni az egeszseges versenyszellemet es a torekvest, hogy en is ki tudjak tunni valahogy es meg tudjam mutatni az ertekeimet a tulzasoktol, tulkapasoktol, tulkompenzalastol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!