Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok akik a figyelemért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik a figyelemért ribanckodnak. Vélemények róluk?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy vannak olyanok akik -alapesetben lehet normálisak- de ha konkurenciát vélnek felfedezni bárhol, elkezdik -ezt a szerintem szánalmas és magukat lealacsonyító- csak a pasik figyelméért szóló produkciójukat, mert ugye minden nő felül akar kerekedni a többin. Ezt mindenhol látom, akár az oldalon, akár az életben.

Ti mit gondoltok ezekről a nőkről és viselkedésről?

2013. ápr. 14. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:

ugyanazt, mint a férfiak vetélkedéséről, amit az óhajtott nőért csinálnak...akkor most a pasik is "felülribanckodják" egymást? ugyanmár.

23/l

2013. ápr. 14. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges ezzel foglalkozni.Őket is megdugjuk nem?Hát akkor?
2013. ápr. 14. 18:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is teljesen értelmetlen és fölösleges. De ha valaki tud rá magyarázatot, hogy ennek mi értelme például lehetetlen helyzetekben, vagy pl. egy ilyen anonim oldalon, az szóljon.
2013. ápr. 14. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanaz, mint neked. Szánalmas ribancok. Hülyék is általában, mert ezzel akarnak elérni mindent, utána meg azt várják, hogy megbecsüljük őket.

Írnak majd a feministák is neked nemsoká, hogy milyen igazságtalan, hogy ribancozod a csajokat, de szerintem nem az. Épp így az igazságos.

Pá.

31F

2013. ápr. 14. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a magyarázat szerintem, hogy buták az ilyen csajok, mint a föld, és mikor azt látják, hogy mennyire tapadnak a pasik, ha ribancosra veszik a figurát, azt hiszik megtalálták a céljaik legjobb eszközét.
2013. ápr. 14. 18:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is tapasztaltam, hogy amikor meg helyzet lenne akkor rögtön visszaveszik a figurát, hogy "ők nem olyanok"" igazából.. Tényleg nem sok inteligenciára vall ez a viselkedés....
2013. ápr. 14. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
a lányok többsége baromi beképzelt és azt hiszik, hogy a pasik buknak a ribancokra. Meg elvárják azt, hogy kinyalják a valagukat. Én is lány vagyok, de a nőtársaim többségét pont emiatt gyűlölöm, ja, meg miattuk megy az általánosítás, hogy minden nő ribanc.
2013. ápr. 14. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Fiuknal es lanyoknal egyarant megfigyelheto ez, valoszinuleg leginkabb onbizalomhiany es egy kis infantilizmus allhat a hattereben.

Aki ennyire gorcsosen vagyik a figyelemre, a kulso visszacsatolasra, annak sajnos nagy valoszinuseg szerint vannak belso bizonytalansagai, valamit mindenkeppen megprobal tulkompenzalni.

Es persze vegso soron mindenki arra vagyik, hogy elfogadjak masok es szeressek, viszont sokszor hajlamosak az emberek tevesen azt gondolni, hogy ha figyelmet kapnak, az egyet jelent azzal, hogy szeretetet is kapnak es sokszor ezert kepesek tulzasokba esni es sulyosan aranyt teveszteni.

Persze nyilvan meg kell azert kulonboztetni az egeszseges versenyszellemet es a torekvest, hogy en is ki tudjak tunni valahogy es meg tudjam mutatni az ertekeimet a tulzasoktol, tulkapasoktol, tulkompenzalastol.

2013. ápr. 14. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Én az ilyeneken mindig átnéztem, hogy ne érezzék már magukat többnek a másiknál, ezért persze hátam mögötti jelzőket kaptam, nem túl rózsásakat. Sosem mernek az ember elé állni, tehát gyávák is, szánalmasak.
2013. ápr. 14. 19:53
 10/10 Antonius Caepio ***** válasza:
Ez meglehetősen éretlen viselkedés. Azzal is egyetértek, hogy ez mindkét oldalon megfigyelhető. Nem tudom, hogy etológiai magyarázata van, vagy "egyszerűen" csak egó. Valószínűnek tartom, hogy inkább utóbbi, és így próbálgatja az egyén a másik nem feletti hatalmát.
2013. ápr. 14. 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!