Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha neki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha neki csak szexre kellek, csak kihasznál de én szeretem?

Figyelt kérdés
Már teljesen kivagyok nemtudom mit csináljak.. egésznap ő jár a fejemben.. de ő csak akkor keres ha éppen hiánya van.. fél éve tárt ez a dolog.. párszor már be is hülyitett h ő szeret cssk nem akar járni mert h akkor biztos egyszer szakitanánk és ő nem akar mert jól érzi magát velem.. De nekem ez akkor is sz*r igy h csak kihasznál.. mert szerintem ez az.. mindig meg mondom magamnak h befejeztem de nem megy... ilyenkor, van vmi megoldás? ha valakinek kisirhatom magam irjon üzit légyszi: / vagy aki volt hasonló helyzetben írja le mivolt é s milett... köszi:)
2013. ápr. 14. 03:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok/voltam.

Nincs más megoldás mint kidobni, ebből nem lesz rendes kapcsolat, legalábbis nem úgy néz ki, te csak szenvedsz és fogsz is tőle.

De ha gondolod írhatsz privit.

2013. ápr. 14. 10:18
 12/13 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, 2 hónapja kavarok egy sráccal, megbeszéltük h csak jól érezzük magunkat együtt. Nagyon sokat vagyunk együtt, én már érzem h kezdek bele szeretni. Azt látom rajta h kötődik hozzám, és azt is tudom h ez idő alatt rajtam kívül nem volt mással, de nem tudom h én ezt így meddig tudom folytatni, mert ha tényleg beleszeretek és ő egy idő után talán azt mondja h vége, akkor az csak nekem fog fájni. És amúgy nekem is azt tanácsolták h hagyjam a fenébe, de nem megy :(
2013. máj. 6. 21:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi a helyzet? Sikerült már megszabadulnod a pasastól? Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, pokolian rossz volt és 3 évig tartott!!! De túl vagyok rajta. Az egyetlen megoldás, ha megszabadulsz tőle, ami remélem, azóta megtörtént. Amúgy sokszor úgy érzem, hogy mi nők kötődésre vagyunk beállítva, a férfiak meg mindenre, ami nem jár kötődéssel és felelősséggel. :( Nem ugyanaz a cél. 23/L
2014. márc. 11. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!