Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha neki csak szexre kellek, csak kihasznál de én szeretem?
Figyelt kérdés
Már teljesen kivagyok nemtudom mit csináljak.. egésznap ő jár a fejemben.. de ő csak akkor keres ha éppen hiánya van.. fél éve tárt ez a dolog.. párszor már be is hülyitett h ő szeret cssk nem akar járni mert h akkor biztos egyszer szakitanánk és ő nem akar mert jól érzi magát velem.. De nekem ez akkor is sz*r igy h csak kihasznál.. mert szerintem ez az.. mindig meg mondom magamnak h befejeztem de nem megy... ilyenkor, van vmi megoldás? ha valakinek kisirhatom magam irjon üzit légyszi: / vagy aki volt hasonló helyzetben írja le mivolt é s milett... köszi:)2013. ápr. 14. 03:51
11/13 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok/voltam.
Nincs más megoldás mint kidobni, ebből nem lesz rendes kapcsolat, legalábbis nem úgy néz ki, te csak szenvedsz és fogsz is tőle.
De ha gondolod írhatsz privit.
12/13 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, 2 hónapja kavarok egy sráccal, megbeszéltük h csak jól érezzük magunkat együtt. Nagyon sokat vagyunk együtt, én már érzem h kezdek bele szeretni. Azt látom rajta h kötődik hozzám, és azt is tudom h ez idő alatt rajtam kívül nem volt mással, de nem tudom h én ezt így meddig tudom folytatni, mert ha tényleg beleszeretek és ő egy idő után talán azt mondja h vége, akkor az csak nekem fog fájni. És amúgy nekem is azt tanácsolták h hagyjam a fenébe, de nem megy :(
13/13 anonim válasza:
Azóta mi a helyzet? Sikerült már megszabadulnod a pasastól? Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, pokolian rossz volt és 3 évig tartott!!! De túl vagyok rajta. Az egyetlen megoldás, ha megszabadulsz tőle, ami remélem, azóta megtörtént. Amúgy sokszor úgy érzem, hogy mi nők kötődésre vagyunk beállítva, a férfiak meg mindenre, ami nem jár kötődéssel és felelősséggel. :( Nem ugyanaz a cél. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!