Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha neki csak szexre kellek, csak kihasznál de én szeretem?
Szegény szívem:( küldök egy ölelést, talán egy kicsit meg tudlak vígasztalni.
Szerintem próbáld meg elcsábítani, légy vele kedves, figyelmes, gondoskodó. Kezeld úgy mintha a párod lenne, éreztesd vele, hogy benned meg találta az élete szerelmét. F
1.aranyos vagy:)
2.hidd el nem olyan jo amikor tudod h lehet talál magának vkit és akkor én már kelleni sem fogok...
3.köszi:/:)
Kedvesem! Sok-sok ölelést küldök neked! De sajnos vigaszt csak akkor kapsz ha a sarkadra állsz! Tessék szakítani! Ez nem vezet sehova! Ez egy nagy turó, nem kapcsolat! Te is tudod, hogy kihasznál!
Rengeteg pasi van aki egyedülálló és örülne neked! Itt is. Állj a sarkadra és lépj túl a pasin! Meg fog lepődni de ne higyj neki, mert igérgetni fog!
A csak szexnél tuti, hogy jobbat érdemelsz!
köszönöm mindenkinek! az h más vkibe szeressek bele egyenlőre ne m megy: /
7.07 köszönöm és teljesen igazad van.. csak nehéz mert ez az a helyzet amikor az egész estét végig sirom miatta és ő erről mit sem tud:/ ha tudná tuti eltaszitana.. úgyhogy megpróbálom összeszedni magam:)
7.14 akkor te sem vagy jobb helyzetben:( átérzem.. viszont lehet h akkor neked is hagyod kéne nemtudom mondjuk nekem sem fog menni egyik percről a másikra .. meg nálunk az van h oösszebujunk ilyenek és az olyanjo ezért nehezebb elengedni.. neked viszont az sem lehet a legjobb h 7 éves kapcsolatodért véget:S
ez azért van, mert még fiatal vagy és lány :)
majd ha megjön az eszed rájössz, hogy nem az ilyen pasik kellenek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!