Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha neki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha neki csak szexre kellek, csak kihasznál de én szeretem?

Figyelt kérdés
Már teljesen kivagyok nemtudom mit csináljak.. egésznap ő jár a fejemben.. de ő csak akkor keres ha éppen hiánya van.. fél éve tárt ez a dolog.. párszor már be is hülyitett h ő szeret cssk nem akar járni mert h akkor biztos egyszer szakitanánk és ő nem akar mert jól érzi magát velem.. De nekem ez akkor is sz*r igy h csak kihasznál.. mert szerintem ez az.. mindig meg mondom magamnak h befejeztem de nem megy... ilyenkor, van vmi megoldás? ha valakinek kisirhatom magam irjon üzit légyszi: / vagy aki volt hasonló helyzetben írja le mivolt é s milett... köszi:)
2013. ápr. 14. 03:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szegény szívem:( küldök egy ölelést, talán egy kicsit meg tudlak vígasztalni.

Szerintem próbáld meg elcsábítani, légy vele kedves, figyelmes, gondoskodó. Kezeld úgy mintha a párod lenne, éreztesd vele, hogy benned meg találta az élete szerelmét. F

2013. ápr. 14. 04:18
 2/13 anonim ***** válasza:
14%
jaj de szar neked, hogy dughatsz életed szerelmével, mindjárt megsajnállak
2013. ápr. 14. 04:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak ki használ tudja hogy bármitt megtennél érte. dobd ki tidom nagyon nehéz hogy szereted de megéri lehet hogy utána talál meg az igazi szerelem. én is így voltam
2013. ápr. 14. 04:31
 4/13 A kérdező kommentje:

1.aranyos vagy:)

2.hidd el nem olyan jo amikor tudod h lehet talál magának vkit és akkor én már kelleni sem fogok...

3.köszi:/:)

2013. ápr. 14. 04:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
szeress bele valaki másba, őt meg engedd el. ez persze nehéz, de nem lehetetlen.
2013. ápr. 14. 06:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesem! Sok-sok ölelést küldök neked! De sajnos vigaszt csak akkor kapsz ha a sarkadra állsz! Tessék szakítani! Ez nem vezet sehova! Ez egy nagy turó, nem kapcsolat! Te is tudod, hogy kihasznál!

Rengeteg pasi van aki egyedülálló és örülne neked! Itt is. Állj a sarkadra és lépj túl a pasin! Meg fog lepődni de ne higyj neki, mert igérgetni fog!

A csak szexnél tuti, hogy jobbat érdemelsz!

2013. ápr. 14. 07:07
 7/13 macskox77 ***** válasza:
Tudom mit érzel,nálam ugyanez van,de még rosszabb mivel a pasi nem független:(( Nem kereshetem ha valami bajom van,este nem sms-eezhetek neki,7végén se..szval tudom milyen érzés ez..Csak mi eleve ugy indultunk h csak sex más semmi,erre én annyira megkedveltem,h többet akarnék,ő azt mondta ha érzelem lesz akk vége.tehát még megse mondhatom neki:(( én sem tudom azt mondani neki h akk keressen ku@vát magának,mert én meg most szakitottam az exemmel,7 év után...
2013. ápr. 14. 07:14
 8/13 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek! az h más vkibe szeressek bele egyenlőre ne m megy: /

7.07 köszönöm és teljesen igazad van.. csak nehéz mert ez az a helyzet amikor az egész estét végig sirom miatta és ő erről mit sem tud:/ ha tudná tuti eltaszitana.. úgyhogy megpróbálom összeszedni magam:)

7.14 akkor te sem vagy jobb helyzetben:( átérzem.. viszont lehet h akkor neked is hagyod kéne nemtudom mondjuk nekem sem fog menni egyik percről a másikra .. meg nálunk az van h oösszebujunk ilyenek és az olyanjo ezért nehezebb elengedni.. neked viszont az sem lehet a legjobb h 7 éves kapcsolatodért véget:S

2013. ápr. 14. 07:50
 9/13 anonim ***** válasza:

ez azért van, mert még fiatal vagy és lány :)

majd ha megjön az eszed rájössz, hogy nem az ilyen pasik kellenek neked.

2013. ápr. 14. 08:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanez volt, aztán egyszer kidobott hogy nem akarom már minden nap csinálni és pár hétig pokol volt az életem, de aztán rájöttem hogy nélküle jobb, és új életet kezdtem :)
2013. ápr. 14. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!