Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 éves vagyok és nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves vagyok és nem akarok több kapcsolatot. Normális ez?

Figyelt kérdés

Csak a fájdalom és a csalódás. Elegem van ebből. Akartam én is boldog családot, gyereket de már az ötöslottó is esélyesebbnek tűnik mint idáig eljutni.

Nem is értem, hogy nem halt még ki az emberiség mikor pár év alatt ki lehet szeretni egy emberből aztán kihajitanak mint egy használt zsepit? Engem eddig mindenki elhagyott, átb*szott. Ezért úgy döntöttem én innentől egyedül fogok élni nyugalomban, gondok, idegeskedés nélkül. Nem lesz full happy életem de legalább nem kell foglalkoznom senki mással csak magammal. Herótom van a pasiktól, az ismerkedéstől randiktól mindentől..unom, utálom az egész párkapcsolati témát.. Csak a baj van ezzel.

2013. ápr. 12. 13:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Miért buktam én el? :)
2013. ápr. 12. 15:40
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem nem rád gondoltam, hanem a jelöltek 70%-ára :D
2013. ápr. 12. 15:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Akkor legyen 73% a békesség kedvéért, olyan nincs talán köztünk :)
2013. ápr. 12. 15:50
 24/29 anonim ***** válasza:

Pontosan, egyetértek a kérdezővel, csak én 3 évig se jutok el egy kapcsolatban, mert túl "unalmas és kiszámítható" életet élek mások szerint, és ez sokaknál kiveri a biztosítékot, én meg egyszerű létemre megmutatom nekik hogy hol az ajtó.

15:16

ha lenne 2 gyereke az előző kapcsolataiból, akkor még nagyobb sz@rban lenne, mert kevés a férfi aki képes nevelni más gyerekét. + emellett elfogadja az ex jelenlétét.

2013. ápr. 12. 17:33
 25/29 A kérdező kommentje:

Soha nem értettem miért számít egy kapcsolatban, hogy az ember kiszámítható életet él. Mégha kicsit unalmas is...

Szomorú, ha már itt tartunk. Ez megerősít a döntésemben. Ez nem szabadna, hogy problémát okozzon hisz az unalom ellen nagyon sok mindent lehet tenni. Szerintem aki ezen problémázik az csak kibúvókat keres. Megmondanám neki tegye le az asztalra valamit (mondjuk a pénzt amit az unaloműzésre szánna), utána követelőzzön.

Állandóan utazgatni, menni mindenfelé én meg attól lennék kikészülve ha nem lenne egy nyugodt filmnézős unalmas délutánom. :)

Az a baj, hogy mi pont nem a hozzánk illő megfelelő emberekkel találkoztunk eddig.

2013. ápr. 12. 17:59
 26/29 anonim ***** válasza:
Én meg folyton pörgök, nekem meg szabadidőm nincs, és emiatt volt már konfliktusom pasival. És most itt kéne zokognom a GYK közönségének vállán? Na nehogymár.
2013. ápr. 12. 18:30
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem még senki sem tart zokogásnál, csak leírtuk mit tapasztaltunk.

Igen rossz embereket vonzzuk, de hát ez ellen nem sokat tehetünk. Sajnos nincs ráírva senkinek sem a hátára sem a homlokára hogy milyen ember. Nekem meg semmi kedvem sincs kideríteni hogy az igazat mondja e vagy csak szimplán a szemembe hazudik.

2013. ápr. 12. 18:32
 28/29 A kérdező kommentje:
Kedves 26-os, én sem látom hol zokogás de ha nem tetszik talán ne olvasgasd! Nekünk is és magadnak is örömet szereznél vele! Szép napot :)
2013. ápr. 13. 11:35
 29/29 anonim ***** válasza:
kérdező: válaszoltam a prividre, de nem írtál vissza. Megkaptad a levelemet?
2013. ápr. 29. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!