Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 éves vagyok és nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves vagyok és nem akarok több kapcsolatot. Normális ez?

Figyelt kérdés

Csak a fájdalom és a csalódás. Elegem van ebből. Akartam én is boldog családot, gyereket de már az ötöslottó is esélyesebbnek tűnik mint idáig eljutni.

Nem is értem, hogy nem halt még ki az emberiség mikor pár év alatt ki lehet szeretni egy emberből aztán kihajitanak mint egy használt zsepit? Engem eddig mindenki elhagyott, átb*szott. Ezért úgy döntöttem én innentől egyedül fogok élni nyugalomban, gondok, idegeskedés nélkül. Nem lesz full happy életem de legalább nem kell foglalkoznom senki mással csak magammal. Herótom van a pasiktól, az ismerkedéstől randiktól mindentől..unom, utálom az egész párkapcsolati témát.. Csak a baj van ezzel.

2013. ápr. 12. 13:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A szex része nekem sem hiányzik. Az lenne az utolsó szempont amiért kapcsolatot kezdenék..
2013. ápr. 12. 13:46
 12/29 anonim ***** válasza:

én teljesen egyetértek veled.úgy van, ahogy írod, párok összejönnek, jaj de szeretik egymást, aztán előbb utóbb megunják az egészet és szakítanak, majd összejönnek mással, és ez így megy körbe-körbe.

Szerintem is csak a baj van a kapcsolatokkal, így legalább nem ver át téged senki, nem csalnak meg.

2013. ápr. 12. 13:47
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazatok van! Majd az élet eldönti :)
2013. ápr. 12. 13:47
 14/29 anonim ***** válasza:

Én épp ma lettem 24...

hát,én nem szeretném,de úgyis a több hiányérzet,mint a szerelem,törődés,szex hiánya úgyis hajtani fog a nők felé...

2013. ápr. 12. 13:50
 15/29 anonim ***** válasza:
Kérdező nem félsz attól, hogy egy besavanyodott vénlány leszel?
2013. ápr. 12. 13:53
 16/29 anonim ***** válasza:

Az érzés szerintem abszolút érthető, átb*szás, megalázás, fájdalom után senki nem kíván visszatérni. Ilyenkor kell némi pihi meg párnapüfölés, sírás, ami kijön.

Ha ez állandósítva van, az baj. Lehet, hogy az ember azt érzi, hogy jó, ha a maga ura, de ez tényleg átmehet vénlányoskodásba, vagy hasonlóba. Ha az ember mindig mindent abszolút kézben akar tartani, akkor sose fog bízni és szeretni igazán, és így nem is lehet boldog.

A szex is hasonló. Vagy általában a gyengédség. Meg lehet lenni nélkülük, de a test és a lélek, tudat is reagál, szép lassan befordul magába.

A 'legalább szex legyen' a fentiek értelmében nem igaz, de tény, hogy ha valaki ilyen helyzetben el tudja indítani a szexuális életét úgy, hogy kezében tartja a dolgokat, az nagyban helyreállíthatja az önbizalmat, mert ez örömforrás és egyben visszaigazolás, hogy 'tudom irányítani a sorsomat' és hogy 'nincs bennem ilyen téren hiba'.

Illetve a szabad, de kontrollált szex arra is rádöbbenthet, hogy van egy csomó potenciális pasi és nem kell adott X darabból választanod egy kevésbé rosszat. Ha az ilyen nyomásoktól megszabadulsz, akkor talán újra szabad leszel annyira, hogy belekezdj egy új kapcsolatba, viszont meglesz hozzá az önbizalmad és a tapasztalatod, hogy még azelőtt észleld a problémákat, hogy taccsra tennének megint.

2013. ápr. 12. 13:57
 17/29 anonim ***** válasza:
57%

13:53

hagyjátok már ezt a vénlányozást a fenébe már. Nem az őskorban élünk ahol a 18 éves lánynak már férjnél kell lenni és gyereket kell várni. Hány olyan nő van aki "építi a karrierjéét" és nincs se családja, se párja se gyereke.

2013. ápr. 12. 14:47
 18/29 anonim ***** válasza:

17es,épp a napokban beszéltem egy nővel,aki 30 éves,és még csak most szeretné az első komolyabb kapcsolatot,és családot alapítani...

Szóval lehet,hogy nem lesz az,hogy nem kell senkinek,de sokkal nehezebb dolga lesz a férfiaknál,és a gyereknemzés alapból nehezebb,mint 20 évesen lett volna neki...

Ez a dolog nem fekete,vagy fehér.

A mostani világban nem akarnak az emberek felelősséget maguknak,és rá fogják az anyagiakra is,meg mindenre,csak hogy minél tovább halogathassák.Még ha nem is ismerik be.De persze éreettség is kell hozzá,és kövezkezetesség,hogy tisztességesen lehessen nevelni egy gyereket.

Szegényesen is lehet valakiből jó embert nevelni.De nevelés nélkül a gazdagból is értéktelen ember lesz.

Tehát nem igazán kor kérdése a dolog,hanem elhatározás,és érettség.

Na meg egy biztos kapcsolat .

2013. ápr. 12. 15:16
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
konnyu ezt mondogatni, hogy megfelelo ferfit kell hozza találni, de ha egyzser az ember nem talál?! epp eleg az, de akkor még jonnek azzal is hogy venlány...
2013. ápr. 12. 15:25
 20/29 A kérdező kommentje:

Pont ez az sajnos.. kevés a megfelelő ember. A kínálat siralmas. Magasak az igényeim talán? Legyen intelligens,tudjon írni és beszélni(már itt elbukik a 70%) őszinte, hűséges stb..

Sokan fiatalon elhamarkodottan összeállnak valakivel aztán később sírnak, hogy egyedül maradtak 2 gyerekkel. Nekem ez nem hiányzik. Megválogatom a partnereimet.

Sajnos így sem jutok el odáig, hogy családtervezés. 3 évnél egy kapcsolatom sem tart tovább hiába adom bele szívem lelkem. Csak azért, hogy ne legyek egyedül még nem fogok összeállni senkivel.

2013. ápr. 12. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!