Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a homoszexualitást meg lehetne változtatni, te megváltoztatnád?
H-lye a kérdés.
Te a csokit szereted,betiltanád a csoki gyártását?Nem!
Attól szép a világ,hogy nem egyforma.Ha mindenki egyforma lenne,annak mi értelme lenne?
Akkor élhetnének robotok is helyettünk.
Nem!
Biztosan könnyebb lenne, ha megváltozna az alkatom, vagy magasabb lennék, vagy jobban érdekelnének a bulik, vagy tudnék csak hinni anélkül, hogy mindent megkérdőjelezzek,vagy ha nem öklendeznék a keserűtől (alkohol, kv, étcsoki, ...), vagy bele tudnék szeretni fiuba, vagy én változnék hirtelen fiuvá, vagy egy másik országba születtem volna, esetleg ha pénzesebb családba pottyantam volna, és még sorolhatnám...
Mindenki életében van olyan, amin ha tudna változtatni, könnyebb lenne. Meglátásom szerint 2 féle ember létezik.
1, aki azon sajnálkozik mennyivel jobb lehetne ha...
2, Elfogadja és szereti is önmagát, örül a lehetőségeknek amiket kap az életben, ami pedig kicsit több küzdelembe kerül, arra úgy tekint mint egy izgalmas kihívásra, amivel fejlesztheto a jellemét, és tudja, hogy ha nem lennének kihívások, az élete unalmas lenne, így viszont alig várja, hogy ezt is teljesítse, és büszke lehessen magára, hogy ugyan voltak nehezebb időszakok az életben, de siránkozás helyett inkább a lehetőséhet látta benne, emiatt sikerült túllennie ezeken, és ezek nélkül nem lenne az a személy, aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!