Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a homoszexualitást meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a homoszexualitást meg lehetne változtatni, te megváltoztatnád?

Figyelt kérdés
A kérdés értelemszerűen melegeknek/leszbikusoknak szól! Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy tudjam, hogyan élitek ezt meg. Én nem vagyok érintett.

2013. ápr. 7. 21:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

H-lye a kérdés.

Te a csokit szereted,betiltanád a csoki gyártását?Nem!

Attól szép a világ,hogy nem egyforma.Ha mindenki egyforma lenne,annak mi értelme lenne?

Akkor élhetnének robotok is helyettünk.

2014. máj. 20. 21:46
 32/33 anonim ***** válasza:
dehogy változtatnám . szeretem azt h fiú vagyok és h a fiúkat is szeretem és erre büszke is vagyok :D nem szeretnék abba bele se gondolni h akiket most szeretek fiúk azokat egy nap ne szeressem és ne vonzódjak hozzájuk ,még a hideg is kiráz... 14/F (meleg)
2014. máj. 21. 15:55
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem!

Biztosan könnyebb lenne, ha megváltozna az alkatom, vagy magasabb lennék, vagy jobban érdekelnének a bulik, vagy tudnék csak hinni anélkül, hogy mindent megkérdőjelezzek,vagy ha nem öklendeznék a keserűtől (alkohol, kv, étcsoki, ...), vagy bele tudnék szeretni fiuba, vagy én változnék hirtelen fiuvá, vagy egy másik országba születtem volna, esetleg ha pénzesebb családba pottyantam volna, és még sorolhatnám...

Mindenki életében van olyan, amin ha tudna változtatni, könnyebb lenne. Meglátásom szerint 2 féle ember létezik.

1, aki azon sajnálkozik mennyivel jobb lehetne ha...

2, Elfogadja és szereti is önmagát, örül a lehetőségeknek amiket kap az életben, ami pedig kicsit több küzdelembe kerül, arra úgy tekint mint egy izgalmas kihívásra, amivel fejlesztheto a jellemét, és tudja, hogy ha nem lennének kihívások, az élete unalmas lenne, így viszont alig várja, hogy ezt is teljesítse, és büszke lehessen magára, hogy ugyan voltak nehezebb időszakok az életben, de siránkozás helyett inkább a lehetőséhet látta benne, emiatt sikerült túllennie ezeken, és ezek nélkül nem lenne az a személy, aki.

2014. máj. 24. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!