Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a homoszexualitást meg lehetne változtatni, te megváltoztatnád?
11-es: ...és ezért élsz hazugságban... és valószínűleg fogsz is egész életedben. Sose leszel igazán boldog.
De ez csak a te hibád, úgyhogy nem hiszem, hogy sokat lehetne segíteni a mentalitásodon :) Ha neked az a fontos, hogy dolgozz magas beosztásban, az addig oké. De ha emiatt fel vagy képes adni azt, amire igazán vágynál, akkor mégis mi értelme a magas beosztásnak? Ugráltathatod az embereket, oké, viszont mikor hazatérsz egy nehéz nap után, ki fogad majd? Egy olyan ember, akit nem szeretsz, csak elviselsz. Unottan dőlsz majd le az ágyba, kedvetlenül, mert nem tud neked nyugalmad adni a jelenléte, nem tud megvigasztalni úgy, mintha a szerelmed tenné. Gondolj bele kicsit szerintem.
Persze tudom, hogy leszarod amit írok, nem is igazán érdekel, csak aztán majd ne keseregj pár év múlva, hogy mennyire boldogtalan vagy és nem ér semmit az életed. Az élet nem a munkából áll. A munka azért van, hogy fenntarthasd magad, az életed, de ha olyan életet tartasz fenn, amit nem élvezel, akkor mégis mi értelme?
Mindenki éljen úgy ahogy akar. És mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja. EZ legyen az ő dolga.
A kérdésre válaszolva, könnyebb lenne ha heteró lennék, de én sem változtatnék :)
Nem :) sokkal izgalmasabb így az élet, sokkal összetartóbb közösségeket alkotnak az emberkék (legalábbis körülöttem így megy) és én örülök, hogy ilyen vagyok. Persze rossz az, hogy a nyilvánosságot kerülni kell...de boldogság nincs küzdelem nélkül, nemde?? :D
18/L
Tudod azt furcsa kérdést tetted fel, amin én is sokat töprengek. Nálam ezzel kapcsolatban talán csak a vallás az, ami miatt az egészet elakarnám hagyni. De ez a kérdés egyébként nem is szabadna talán, hogy felmerülön bennünk, hiszen én nő vagyok és nem akarok férfit, de az az igazság, hogy még mindig próbálkozom vele. De ez olyan mintha az aki lány létére a fiúkat szereti megakarnáé változtatni, ha emiatt másnak számítana, és valamilyen szintem nem fogadná el őt az emberiség..
Na mindegy azt hiszem ez egy nehéz döntés.
Én néhány év alatt teljesen beletörődtem, megpróbálom a pozitív oldalait nézni. Szóval NEM változtatnék rajta. Szeretem magam, én ilyen vagyok, enélkül már nem ugyanaz a bolondos srác lennék szerintem. Mellesleg a legjobb barátnőmmel is emiatt vagyunk ennyire jóban. (elmondtam neki, és azóta kb. mindent együtt csinálunk :) )
18/f
12:07
Elég szomorú lehet abban a tudatban élni, hogy ha a szüleid megismernék a valódi éned, megutálnának és kiraknának az utcára.
Mivel ez a valódi éned, így gyűlölnek, csak nem tudnak róla.
Neked nincsenek szüleid.
13:45
Mért nem szakítasz meg ilyen emberekkel minden kapcsolatot? Teljesen le kéne cserélned az ismerőseidet. Még a családodat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!