Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a homoszexualitást meg lehetne változtatni, te megváltoztatnád?
Nem. Jelen felfogásommal engem az tölt el jó érzéssel, ha lányt szerethetek, a férfi pedig taszít.
Biztos, hogy könnyebb dolgom lenne heteroként, de még így se változtatnám meg, ha tehetném is.
ha a heteroszexualitást meg lehetne változtatni, te megváltoztatnád?
én azért nem változtatnám meg, mert a szexualitásom a lényem része, ha az megváltozna, én magam sem lennék ugyanaz a személyiség, mint annak előtte.
Tudom, hogy a melegek most elfognak ítélni, de megírom az én esetem.
Szerelmes lettem egy lányba... Nagyon nehezen ment minden, mert nekem első kapcsolatom lánnyal, és kisvárosiak vagyunk, igy a pletyka is ment... Idővel nem birtam a nyomást, szakítottam és össze jöttem egy férfivel, akivel minden klappol emberileg, de nem vagyok szerelmes. Őszintén? Sokkal nyugodtabb az életem... Egyszerűen nem tudtam elviselni azt, hogy összesugnak a hátam mögött, megbamulnak... Előzőleg szürke kisegérként éltem a napjaim, nem voltam érdekes az embereknek, aztán meg hirtelen mindenki rólam beszélt... Nem tudtam elviselni, igy változtattam. Még nem bántam meg, de lehet, hogy később megfogom... A nőket továbbra is szeretem és a barátomat ez nem zavarja...
07:47
Prostituált vagy.
A k.rváék is azért szexelnek, hogy jobb legyen az életminőségük (náluk pénz), te is.
Ha pénzért lehetne "nyugalmat" vásárolni, akkor mennyi lenne az órabéred?
07:47
Csak vegetálsz, ez nem élet.
Feláldozod magad, mert a társadalom megköveteli tőled.
mért érdekelt, hogy mit beszélnek a hátad mögött? Nem kötelező szóba állni velük. Még ha a rokonaid is azok.
A homofóbia elég indok arra, hogy megtagadd bármilyen ismerőst.
ÖÖö úgy nézem eddig én vagyok az egyetlen, aki határozott igennel válaszolna.
Leszbikus vagyok. Csak elképzeléseim vannak hogy mit szerethetnek a férfiakban. Szívem szerint sosem kéne pasi, DE: ha ésszel belegondolok, hogy a nők iránti vonzalmat át lehetne irányítani a férfiak felé, valószínűleg belemennék. Gondoljatok csak bele, a szerelem megmarad, de köthetnénk rendes házasságot, egyátalán nem kéne bujlálni, még saját gyerekek is lehetnének!
Igen, szinte biztos hogy megváltoztatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!