Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinek vagy nőnek jobb/könnyebb lenni? Megváltoztatnád a nemed ha lehetne?
Nem! Nem változtatnék!
Férfi vagyok és nekem így jó, nem akarok se menstruálni, se gyereket szülni, se hisztizni, se plázacica lenni, se depressziós!
De egyébként meg, egy szexy nőnek könnyebb munkát találni, és könnyebben eléri a céljait!!!
Szerintem, mivel mind a két nem ember, egyáltalán nem könnyebb. Igazából egyetlen dolgot sem tudnék mondani, amit nőként könnyebben el tudnék érni (talán a munkavállalás: mostanság rengeteg állást látok, ahová csak nőt keresnek. De ez sem jelenti, hogy felvennének).
Nőként se lehet könnyebben szerelmet keresni, nőként se könnyebb tanulni, nőként se könnyebb elismerést szerezni.
Én maradnék férfinak, mert már megszoktam. De kipróbálnám, ha lehetne, pár napra milyen nőnek lenni :)
Utolsó válaszoló :)
Ha egy kulcs minden zárat nyit, az mesterkulcs. Ha egy zárat minden kulcs nyit, az egy rakás szar. Ez ilyen egyszerű.
jaj hogy ezeket a példákat hányszor olvastam a könyökömön jönnek ki
ez olyan mint a "nahát ez mekkora qrva,mindenkivel lefekszik csak velem nem"
a lányok is ugyanúgy paráználkodnak mint a fiúk,és csak addik qrvázzák le őket míg a névsor végére nem ér,mert azt senki nem vállalná fel hogy a partnere qrva volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!