Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfinek vagy nőnek jobb/könny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfinek vagy nőnek jobb/könnyebb lenni? Megváltoztatnád a nemed ha lehetne?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki nem szeret férfi vagy nő lenni és változtatna ezen.Úgy értem nem műtéttel, hanem ha kívánhatná azt, hogy más nembe született volna mert az szerinte jobb vagy könnyebb, és indokolja is meg, hogy miért.
2011. ápr. 9. 14:14
1 2
 11/15 anonim válasza:

nők egy adott szintnél nemtudnak továbblépni a karrier terén. nemjellemző a vezető pozíció. (üvegplafon)

párkapcsolatok terén pedig embere válogatja, attól függ a kapcsolatban ki az erősebb személyiség

2011. ápr. 9. 14:55
 12/15 anonim ***** válasza:

14.55

Én elég sok vezető beosztású nőt tudok, de nekik se gyerekük, se magánéletük. Pont, mint a karrierista férfitársaiknak.

Éljen az egyenjogúság.:)

Amúgy fejezzük már be ezt a "a lányt k.rvának nézik, ha sok pasival fekszik le..." című rinyát. Meg a lakatos példa is unalmas.

Azt tanultam pici koromban, hogy a lányoknak szeretet kell, törődés, gyengédség, stb. hogy oda tudja adni magát.

A srácnak ezt meg kell adnia, hogy elnyerje a lány bizalmát, biztonságérzetet kell neki nyújtani, és akkor megkapja a... szívét.

Ugye azok lányok, akik buli és kiélés címén lefekszenek egy rakás sráccal, ugyanezt akarják, csak akkor épp "kikapcsolódnak". (És barátkozzunk meg a gondolattal, hogy a lányok nagy része párszor belekeveredik ilyen kapcsolatba.)

Kérdem én: Miért legyek kedves, aranyos, jópofa, megbízható és a többi ahhoz, hogy megszerezzek egy lányt? Este elmegy bulizni, saját költségén leissza magát, és akor ugyanúgy szénné tudom kefélni.

Megjegyzem, hogy az ilyen lányokat részegen összeszedő srácokat sem becsülöm túl sokra.

2011. ápr. 9. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy unalmas a lakatos példa, mégis igaz...
2011. ápr. 9. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
egy nő élete ezerszer könnyebb! ugyanakkor kizárt, hogy megváltoztassam a nemem! jó így ahogy van.
2011. ápr. 9. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Pl.az hogy a nőket elnyomják karrier terén IS az nem a nők vagy a női lét hibája, hanem a hímsoviniszta férfiaké. Akik az IGAZI qrváknak kemény pénzeket fizetnek, de ha egy rendes nők volt 3 férfival életében már fújjolnak. De amúgy igen, egy hímsoviniszta társadalomban jobb férdinak lenni. De a nők nagy része nem lenne férfi, mert a nőkben több a gerinc.
2019. okt. 26. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!