Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudják a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják a lányok értékelni ha egy normális fiú szereti őket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy díszbu.i páva egyszrrűen csak normális. Szerelmes voltam 1lányba akinek szerelmet vallottam de azt mintha taszította volna a dolog. De a baj h ez nem csak az én tapasztalatom. Mi a baj a mai lányokkal?
2013. ápr. 7. 09:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
jó, elvállalom h nem helyesen viselkedtem (61%os vagyok), de az evolúciós dolog az nem összehordott valami, vagyis én nem EGY könyvben olvastam, hanem ezt látom a barátaimon és néha ha visszatekintek régebbi kapcsolataimra abban is volt kicsi ilyen...meg menj el a c_rvinusra és ülj be te is kételkedő egy professzorhoz pszichológia előadásra és rájössz h minden úgy működik mint az állatvilágban csak már nem olyan nyiltam és nem olyan mértékben. Vagyis azért mert 2000 pár éve számoljuk az időt, attól még az ösztöneink hajtanak és a belénk táplánt dolgok irányítanak minket. pl. a 2 perces galambfióka aki még nem látott felnőtt madarat, ha meglát a távolban egy sast már fél a sastól és összehuzza magát, de ha gólyát lát, akkor utána akar menni és elkezdi a szárnyait mozgatni...vagyis már tudja mi a félelem és kitől kell tartani. ilyen a párkapcsolat dolgo is én sztem és a világ összes ezzel foglalkozó tudósa szerint.
2013. ápr. 7. 15:22
 32/33 anonim ***** válasza:
ja csak az evolúciós elméletet úgy 60 éve kinyírta a szociális háló..
2013. ápr. 7. 15:35
 33/33 anonim ***** válasza:

az evolúviós pszichológia kb 20éve indult be igazán, és különböző elméletek nem nyirják ki egymást, esetleg hozzá tesznek a másikhoz, vagy akármi... a gondolatok sokaságára meg szükség van, h azokból újabbak lehessenek, szóval ilyen kinyírások nincsenek...én van h ezer éve meghalt emberekre és gondolataikra hivatkozom tanulmányokban, szval nincs kinyírás elméleti tudományokban többnyire...

a szociális hálo meg nem tom mi, kifejtenéd?

2013. ápr. 7. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!