Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudják a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják a lányok értékelni ha egy normális fiú szereti őket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy díszbu.i páva egyszrrűen csak normális. Szerelmes voltam 1lányba akinek szerelmet vallottam de azt mintha taszította volna a dolog. De a baj h ez nem csak az én tapasztalatom. Mi a baj a mai lányokkal?
2013. ápr. 7. 09:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
na kötözködöl? ne már
2013. ápr. 7. 12:10
 22/33 anonim ***** válasza:
egyébként meg deffiniálommal mi a baj?
2013. ápr. 7. 12:11
 23/33 anonim ***** válasza:
mert sztem így írják és miért ne lehetne saját magamnak valamit saját magam szerint deffiniálni?
2013. ápr. 7. 12:13
 24/33 anonim ***** válasza:
egy "f"- el írjàk...
2013. ápr. 7. 12:14
 25/33 anonim ***** válasza:
látod, lehet igazad van és mégsem vagyok olyan okos, mint aminek tartom magam :)
2013. ápr. 7. 12:17
 26/33 anonim ***** válasza:

61%-os amúgy te hülye vagy?

"Ha már az evolúcióval jösz, legalább néznél utána rendesen."

"Csak ha evolúcióra hivatkozunk, akkor már tegyük helyesen. "

Aztán meg a kérdezőről beszélt. Erre válaszod "11-es ribi" DE ő nem beszélt szépen. Igazából semmi durvát nem ír, még csak azt se mondja hogy hülye vagy, csak hogy hülyeséget írtál.

Bár gondolom már rájöttél, csak azért ez jól mutatja itt egy két ember hozz állását ezen az oldalon, igaz ez nem volt durva.

2013. ápr. 7. 12:26
 27/33 anonim ***** válasza:
utolsó, te meg hülyézel engem, amúgy ha nem lennél ne is nő, akkor értenéd miért ribiztem
2013. ápr. 7. 13:22
 28/33 anonim ***** válasza:

Ha nagyon pontos akarnák lenni igazából kérdeztem "hülye vagy???" + azért a ribi és hülye között van különbség

De oké. Ettől függetlenül is a válasza (levele??) annyira volt agresszív és indulatos mint egy aranyos kiskutya, azért ez egy kicsit túlzás " remélem, h az életben nem fogok olyan lányt megismerni mint amilyen te"

Mégse így írjanak már ide:

"Kedves xy válaszoló!

Szeretném felhívni a figyelmed egy általam hibásnak vélt információra, amit a te válaszodban találtam. Ami a következő hablablabla

Tisztelettel zv!" stb stb

És hiába nézem, tényleg semmi indulatos, agresszív, rosszindulatú részt nem tudok találni a szövegében. Legfeljebb hogy sötét a kérdező, de ilyen logikával mondjuk tényleg nem egy ragyogó elme

2013. ápr. 7. 13:50
 29/33 diogenes válasza:
ezzel a bevallassal én sem értem mit lovagolnak hogy gáz.persze nem utcán első látásra a képébe vágni, de ha már mondjuk társkereső oldalrol van szo , kéthétig éjjel egyig irogatnak és elmondja mit érez akkor mi van?meg kell ijedni, törölni a másikat? aki kiáll a sarokra számitson rá hogy leszolitják.történt és?max a másik közli hogy neki gyors vagy de folytathatjátok. ált.ban nincs folyt.,nem akar talalkozni és közli ne keresd. nem értem mi a beteges max érzelmesebb v nyitottabb ami sztem nem baj.bár igaz lehet ez az evolucios rész
2013. ápr. 7. 14:10
 30/33 diogenes válasza:
ja a ribizést nem kellett volna ott van a sorok mögött hogy nem bántoan irt te meg ahelyett hogy épitkeznél a válaszbol bunkozol. meg rákontrázol többször is nem szép!
2013. ápr. 7. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!