Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják a lányok értékelni ha egy normális fiú szereti őket?
7-es hülyeséget írtál. Ha már az evolúcióval jösz, legalább néznél utána rendesen. A nők a rendes pasikhoz (jó apához) mennek hozzá, mert ők tartják el a gyerekeiket, ott vannak mellettük, meglehet bennük bízni. Szeretőnek viszont egy rosszfiút (szimetrikus pasit) választanak aki jól néz ki, stb mert tőle akarnak gyereket, mert jók a génjei, viszont a tőle "kapott" gyereket az otthon lévő "jó apa" nevelheti fel...
Psze ez kisarkítás, nem kell jönni a hülyeséggel, hogy "ezek szerint minden nő csalfa" nem..Csak ha evolúcióra hivatkozunk, akkor már tegyük helyesen.
A kérdezőnek annyit, hogy rettentő sötét ember lehetsz, hogy te úgy gondolod, hogy egy nőnek más se kell, csak az, hoyg a pasi szerelmet valljon neki. Azt hiszed, hogy ettől egy lány majd egy csapásra szerelmes lesz beléd? Nem...Nem ennyi kell nekünk! Veled van a baj, nem pedig a "mai lányokkal".
21L
Miért vagyok ribi ne haragudjál már ? Ezt nem magamtól okoskodtam ki te nagyon értelmes embert, hanem Szendi Gábor: - A nő felemelkedése és tündöklése c. könyvében fejtegette!
És ne aqggódj, egy olyan nő mint én sosem kezdene egy olyan IQ minusz nyomival mint amilyen te lehetsz a "leveled" alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!