Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudják a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják a lányok értékelni ha egy normális fiú szereti őket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy díszbu.i páva egyszrrűen csak normális. Szerelmes voltam 1lányba akinek szerelmet vallottam de azt mintha taszította volna a dolog. De a baj h ez nem csak az én tapasztalatom. Mi a baj a mai lányokkal?
2013. ápr. 7. 09:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

7-es hülyeséget írtál. Ha már az evolúcióval jösz, legalább néznél utána rendesen. A nők a rendes pasikhoz (jó apához) mennek hozzá, mert ők tartják el a gyerekeiket, ott vannak mellettük, meglehet bennük bízni. Szeretőnek viszont egy rosszfiút (szimetrikus pasit) választanak aki jól néz ki, stb mert tőle akarnak gyereket, mert jók a génjei, viszont a tőle "kapott" gyereket az otthon lévő "jó apa" nevelheti fel...

Psze ez kisarkítás, nem kell jönni a hülyeséggel, hogy "ezek szerint minden nő csalfa" nem..Csak ha evolúcióra hivatkozunk, akkor már tegyük helyesen.

A kérdezőnek annyit, hogy rettentő sötét ember lehetsz, hogy te úgy gondolod, hogy egy nőnek más se kell, csak az, hoyg a pasi szerelmet valljon neki. Azt hiszed, hogy ettől egy lány majd egy csapásra szerelmes lesz beléd? Nem...Nem ennyi kell nekünk! Veled van a baj, nem pedig a "mai lányokkal".

21L

2013. ápr. 7. 11:47
 12/33 anonim ***** válasza:
11es ribi, bár van szerelmem, de nagyon remélem, h az életben nem fogok olyan lányt megismerni mint amilyen te lehetsz a leveled alapján
2013. ápr. 7. 11:52
 13/33 anonim ***** válasza:

Miért vagyok ribi ne haragudjál már ? Ezt nem magamtól okoskodtam ki te nagyon értelmes embert, hanem Szendi Gábor: - A nő felemelkedése és tündöklése c. könyvében fejtegette!

És ne aqggódj, egy olyan nő mint én sosem kezdene egy olyan IQ minusz nyomival mint amilyen te lehetsz a "leveled" alapján.

2013. ápr. 7. 11:55
 14/33 anonim ***** válasza:
azért vagy ribi, mert a leveled stílusa agresszív és indulatos. pedig ez fórum és utálom, h mindig a lányok letámadják azokat akiknek más a véleményük. és ha megadok egy objektív infot, akkor személyeskedően engem ítélsz meg és nem az adatot amit megadtam. egyébként az IQ az már a 70es, 80as évek, az ma már nem hiteles mérőeszköz, mert a kulturális tőke határozza meg ennek eredményét és nem az agyi kapacitás. :)
2013. ápr. 7. 12:00
 15/33 anonim ***** válasza:
Aha. akkor talán nézzél utána mi a "ribanc" szónak a definíciója, ha ennyire okos vagy.
2013. ápr. 7. 12:01
 16/33 anonim ***** válasza:
És nem volt semmi indulat a kommentemben, csak te láttad bele mert nem bírod elviselni ha kijavítanak.
2013. ápr. 7. 12:02
 17/33 anonim ***** válasza:
én úgy deffiniálom a ribit, h az a lány ribi, aki nem kedves és nem túl aranyos valamiért
2013. ápr. 7. 12:03
 18/33 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve, hogy PONTHOGY az adatot ítéltem meg, azt írtam "hülyeségeket írtál" nem azt, hogy hülye vagy, mert ilyet írtál. Viszont most már tényleg azt írom, hülye vagy.
2013. ápr. 7. 12:05
 19/33 anonim ***** válasza:
definiálom (így írják helyesen) és nincs olyanm hogy "te így definiálod" mivel van rá helyes definíció és az nem ezt jelenti.
2013. ápr. 7. 12:05
 20/33 anonim ***** válasza:
jó, elismerem kissé túlzóan viselkedtem, de te meg nem túl barátságos stílusban írtál az tuti, és ez nem klassz ám :) szóval nem bántalak szavakkal drága :) jó? :D
2013. ápr. 7. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!