Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mint vélekedtek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mint vélekedtek erről?

Figyelt kérdés
Ha itt a gyakorin küldött nekem olyan lány képet aki azt mondta magáról,hogy csúnya,az nekem mind tetszett eddig.Ez olyan 6 kép kb.A nagyon szép lányok pedig valahogy nekem egyáltalán nem jönnek be.Most akkor én a csúnyább csajokat szeretem szerintetek?
2013. ápr. 6. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése :)
2013. ápr. 6. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy scak a lányoknak nincs önbecsülésük, én is mindeig leírom, hogy ronda vagyok mielőtt küldök képet, aztán írják, hogy nem.. báár lehet, hogy csak kedvességből, de örülök, hogy Te így látod :))
2013. ápr. 6. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
*csak
2013. ápr. 6. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Amugymeg minden lány szép:)

1es voltam

2013. ápr. 6. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

a nagyon szép lányok nekem sem jöttek be soha,azok a modellek,meg ujságokban láthatoak,söt taszitanak is,

nekem mindig az olyen mondjuk 10es skálán 6-7es csajok jöttek be

2013. ápr. 6. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok 1-es :) Komolyan
2013. ápr. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!