Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés? Volt már ilyen érzésetek?
Figyelt kérdés
Vonzódom egy férfihoz, de attól tartok, hogy mindez csak az elérhetetlensége miatt van, mert: Vonzalom megvan, de ágyban nem passzolunk, 10 év a korkülönbség, fantasztikus fizikummal rendelkező személy, elérhetetlen számomra, kissé más világ vagyunk. Fura, mert egy szex után, csak a fejem tudom fogni, meg mióta ébren vagyok, csak "ő lebeg" előttem, de amúgy meg mintha tényleg két világ lennénk.
Más férfival is ilyen volt a kapcsolatod,az is csak kihasznált vagy inkább csak használt?Szerintem szereted ezt a férfit,csak magadnak se mered bevallani.Amikor találkoztok akkor ki kezdeményezi?Azt nyilván tudod ,hogy ha egy férfi ilyen könnyen ágyba tud vinni egy lányt akkor azt sokkal többször szokta kihasználni normális esetben,szóval valószínűleg neki se te vagy az esete.
2013. ápr. 7. 07:48
12/19 A kérdező kommentje:
Más férfival nem volt ilyen kapcsolatom. A fenébe is az egésszel. Ő szokott kezdeményezni, átlagban én köszönök, vagy egy "Hogy vagy?", de nem szoktam én se nem nyomulni, se nem zaklatni. Na meg attól függ, hogy mit jelent az, hogy könnyen ágyba vinni. 5 éve ismerem, két évvel ezelőtt egy nyári estén valahol egy társaságba kerültünk, aztán ott kezdte ezt az egész közeledést. 1 évig "kerültük a forró kását", egy-egy bulizós este, csók ezaz(kb 2-3 alkalom lehetett), aztán rá egy évre feküdtem le vele. Megtudtam, hogy jegyben van, de külön élnek még... Nem mondható egy bunkó embernek, intelligens, minden oké lenne úgy önmagában vele. Az eset után is beszélgettünk még párszor ugyanolyan ritkán
2013. ápr. 7. 09:29
13/19 A kérdező kommentje:
hopp.véletlenól hamarabb küldtem el..
tehát, beszélgettünk azután is párszor, ő ugyanúgy célozgatott, közeledett, én meg mivel egyedülálló voltam, nem veszíthettem semmit. Nagy hangsúly nem fektettem az egészre, nem áradoztam senkinek róla. Nem vártam el semmit, éltem az életem én is aztán ismét megtörtént.
Nem tudom, más pasival valahogy nagyobbak az elvárásaim. Eléggé válogatok ami ezt illeti. Ezért nincs még senkim. Talán az is közrejátszhatott, hogy kevésszer volt/van meg a lehetőség találkozni, ezért meg azok az órák úgy okésak, ahogy vannak.
2013. ápr. 7. 09:38
14/19 anonim válasza:
De ugye a lelked mélyén szerelmes vagy belé?
2013. ápr. 7. 09:42
15/19 A kérdező kommentje:
Remélem nem.
2013. ápr. 7. 09:49
16/19 anonim válasza:
Ha otthagyná a barátnőjét és azt mondaná neked ,hogy kezdjetek egy közös életet,ne csak alkalmi szex legyen akkor Te mit mondanál?
2013. ápr. 7. 09:54
17/19 A kérdező kommentje:
Azt, hogy NEM, vigyázzon szépen a családjára. + mire én 30 éves leszek, ő már 50. Már most sem passzolunk szexuális értelemben, mi lesz akkor 10 év múlva..
2013. ápr. 7. 10:04
18/19 anonim válasza:
Előbb még azt írtad ,hogy csak 10 év van köztetek...
Egyébként látom én ,hogy egy értelmes lány vagy,fogsz találni hozzád illő pasit.Abban meg nincs semmi rossz ,hogy volt néhányszor lefeküdtél vele,ez mással is előfordul.Legalább tapasztalatot szereztél.üdv.
2013. ápr. 7. 10:10
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Valóban 10 év van köztünk, elírtam azt az 50-et, bocsánat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!