Amikor Palvin Barbit látom mindig rámtör egy olyan "bárcsak így néznék ki" érzés. Olyan gyönyörű az a lány hogy hihetetlen. Nektek még nem volt ilyen érzésetek? (Lányok)
Beírtam egy keresőbe ezt a nevet és sok hasonló arcot dobott ki, úgyhogy gondolom azt találtam meg akire te is gondolsz. Hát... Nem kifejezetten lennék boldog, ha a barátnőm így nézne ki.
24/F
Nem tudom... Szerintem nem kell akarnod úgy kinézni. Először is én nem látom olyan hihetetlenül szépnek, szerintem felejthető arca van, de ez a z én véleményem.
Szerintem mindenkinek megvan a maga szépsége. Sajnos ez ellen te sem tehetsz semmi, bár ha úgy érzed menj el modellkedni. :)
Mindenkinek más az ízlése. Nekem személy szerint nem tetszik az a lány. Szerintem felejthető arca van, és én amúgy sem szeretem az ilyen vékony lányokat. A barátnőm nem vékony, és én őt látom gyönyörűnek.
Kinek a pap, kinek a papné. :)
Tényleg jellegzetes arca van, de ha definiálnom kéne a "szép" szót, nem őt hoznám fel példaként.
Modellnek tökéletes, minden tiszteletem azért, amit elért, de nem cserélnék vele.
19/L
Második vagyok. Számomra rettentő rideg arca van, amihez hatalmas tepsi száj társul. A frizurája a legtöbb képen nagyon mű, nem tetszik (nem szeretem a mű dolgokat). Ami az alakját illeti, hát az meg nincs neki. Olyan vékony mint egy nádszál. Se mell, se popsi, se csípő, se semmi. hozzá nem tudnék érni. Szerintem ez rengeteg férfinak nem tetszik, inkább csak a lányok gondolják azt, hogy igen.
24/F
A rideg arc nagyon találó kifejezés! Tényleg olyan.
Persze ettől még szép, de tényleg hideg.
Én mindig ezt érzem, ha egy szép lányt látok, mivel szerintem én nagyon csúnya vagyok :/
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!