Amikor Palvin Barbit látom mindig rámtör egy olyan "bárcsak így néznék ki" érzés. Olyan gyönyörű az a lány hogy hihetetlen. Nektek még nem volt ilyen érzésetek? (Lányok)
Biztos, hogy nem fotósoppolt a teste, mert van videó is egy-egy fotózásáról, vagy vannak felvételek divatbemutatókról, az pedig a valóságot mutatja.
És ezeken az arca is valódi. Nyilván viselnek sminket, de a smink alatt is megállapítható, hogy szép-e egy arc vagy sem.
Vannak olyan divatbemutatók, ahol minimál sminkkel jelennek meg a lányok. Tehát nincs erősen kifestve a szemük, túlhúzva a szájuk. És a reklámjában is természetesre van sminkelve, tehát látható az igazi arca.
Nekem példaképem Palvin Barbara, ennek ellenére nem vagyok féltékeny rá. Én vagyok olyan szép, mint Barbi, soha senkire nem szoktam féltékeny lenni. És pláne nem cserélnék senkivel, meg vagyok elégedve a saját életemmel.
Na, és még rímelt is! :D
Ja, és 14/L. :)
(Utolsó vagyok.)
Tudod őt is photoshoppolják azért olyan szép.
Egy physiologus beszélt róla hogy milyen következményei lesznek ezeknek a dolgoknak:testkép zavar,önbizalom hiány és az idő előre haladtával ez egyre gyakoribb lesz a fiatal lányoknál hogy hozzájuk mérik magukat(a lehetetlenül tökéleteshez) ők is modellek akarnak lenni hogy hogy ne lássák magukat rondának,dagadtnak.
Van egy műsor amiben egy szépségmániás találkozik egy eltorzult arculval és eltöltenek együtt egy hetet
A lifenetworkön megy "A szépség és a szörnyeteg újabb meséje"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!