Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az érzés? Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés? Volt már ilyen érzésetek?

Figyelt kérdés
Vonzódom egy férfihoz, de attól tartok, hogy mindez csak az elérhetetlensége miatt van, mert: Vonzalom megvan, de ágyban nem passzolunk, 10 év a korkülönbség, fantasztikus fizikummal rendelkező személy, elérhetetlen számomra, kissé más világ vagyunk. Fura, mert egy szex után, csak a fejem tudom fogni, meg mióta ébren vagyok, csak "ő lebeg" előttem, de amúgy meg mintha tényleg két világ lennénk.
2013. ápr. 6. 09:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hogy értve nem passzoltok az ágyban, illetve ha már lefeküdtetek, hogy lehet elérhetetlen ?
2013. ápr. 6. 09:55
 2/19 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, hogy elérhetetlen, de lefeküdtetek? 30N
2013. ápr. 6. 10:01
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát végülis nem jó a szex nekem vele, annak ellenére, h vonzódom hozzá. Nem annyira figyelmes és még sok más dolog., Igaz mindig úgy jött össze, hogy a haver ügyvéd úr lakásán, neki meg haza kellett mennie legkésőbb reggelre, mert otthon várják. Igen tudom hagyni kellene, de ez esetben az érzéseim tisztázásáról lenne szó, mihelyst stabilizálódik ez lépni fogok.
2013. ápr. 6. 10:10
 4/19 anonim ***** válasza:

Lehet ,hogy velem van gond de én ezt nem értem...

Azt írod ,hogy a fejedet fogod a szex után,nyilván azért mert nagyon jó volt,aztán meg azt,hogy nem volt jó szex...de elérhetetlen közben meg keféltek...

???Van aki érti ezt?

2013. ápr. 6. 10:15
 5/19 A kérdező kommentje:
ez a fejemet fogom azt jelentene, hogy megbantam...
2013. ápr. 6. 10:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem értjük a kérdést. Felejtsd el ezt az embert!
2013. ápr. 6. 10:24
 7/19 anonim ***** válasza:
Így már érthetőbb, volt ilyen érzésem egyszer egy alig pár hónapos kapcsolatom során, de rögtön utána meg is beszéltem vele, hogy nem fog menni. Ő még próbálkozott 2 hónapig, hogy hátha meggondolom magam, de nem. Ismerkedésünk során mi is összepasszoltunk, de az ágyban sehogy sem jött össze, csak neki.
2013. ápr. 6. 10:31
 8/19 A kérdező kommentje:

Természetesen azon vagyok, hogy lezárjam, de mielőbb szeretném a saját érzéseim is tisztán látni ami elég nehézkes. Átfogolmazom ezt az egészet.

20 éves vagyok, ez a férfi meg 30. Konkrétan kb. szerető szerepben vagyok (egy évben 2x találkozunk, ha találkozunk). Igen, tudom elítélendő, és azon vagyok, hogy lezárjam az egészet, de még a saját érzéseimben sem vagyok biztos. Tehát. Vonzódom ehhez a jó megjelenésű férfihoz, nagyonis, de hiába a vonzalom, mikor a szexet nem élvezem vele. Az utóbbi testi érintkezésünket mondhatni megbántam, kissé "nyersrbbre", gyorsabbra sikeredett az előzőnél, kőkemény 1 órában lezavartuk az egészet, aztán mindenki húzott haza, mert már reggel fele járt. Hazajöttem és itthon csak fogtam a fejem, hogy Úr Isten mit tettem. Nem tudnám elképzelni azt, hogy kapcsolatban legyünk, nem akarom elvenni a párjától sem. Annyira zavaros az egész, nem akarok kapcsolatot, családot rombolni, de mégis valamilyen szinten vonz ez a hímnemű egyed:D

2013. ápr. 6. 10:44
 9/19 anonim ***** válasza:

1 évben csak kétszer találkoztok akkor neked abban mi a jó?

Azt se lehet mondani,hogy a szex miatt lenne hiszen akkor Ő vagy Te jobban erőltetné a dolgot.

Szerintem zárd le ezt a kapcsolatot mert nem szeret téged,csak legfeljebb néha megkíván a farka.

2013. ápr. 6. 15:18
 10/19 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak vonz. Nem tudom olyan megmagyarázhatatlan ez az egész.
2013. ápr. 6. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!