Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányos apukák, hogy viselik ha a 17 "kislányukba" beleszeret egy 30 éves férfi? A család jól ismeri a srácot és szeretik is.
Figyelt kérdés
Az apuka vajon megengedné, h együtt legyenek? A férfi tényleg szereti a lányt. Köszönöm a válaszokat2013. ápr. 5. 12:19
1/19 anonim válasza:
még nem vagyok apuka, de így sem tudom megérteni, egy 30 éves férfi mit akar egy még középiskolás 17 évestől?
az apuka pedig úgy viseli, hogy előkészíti a sörétest
2/19 anonim válasza:
En gyereknek lanyt szeretnek ugy 14 eves korig, azutan alakuljon at fiuva, hogy pont ezt a problemat el tudjam kerülni. Mert biztos agyoncsapnam aki hozzaerne a lanyomhoz. Nem tudom mit tehetsz, ha tiltakozol akkor csak jobban ragaszkodni fog a lanyod. Hatha megjön az esze es talal mast. Lehet csak fellangolas. Vagy megerteted a 30-assal, hogy milyen elvarasaid vannak es a lanyod mit erdemel. Ha ugy erzi nem fogja tudni teljesiteni hatha otthagyja.
4/19 anonim válasza:
30-as férfihoz 30mm-es dukál, így viseli..., szerintem...
5/19 anonim válasza:
Lányos apaként mondom, hogy ólomkapcás búváredzést kapna az amorózó a jeges Dunában.
6/19 anonim válasza:
3! ez nem így megy, minél jobban ellene vagy, annál inkább vele akar lenni
miért csak apuka? anyuka nem tud gondolkodni?
eddig sem szóltam bele ilyenbe, de elbeszélgetnék külön mind a kettővel, aztán majd meglátnánk mi lenne, persze a lánynak a tanulás lenne az első, szóval lennének dolgok amiket be kellene tartani N
7/19 anonim válasza:
lányos apuka vagyok mert szeretnék kislányt ...majd valamikor. de a srác meg legyen akármilyen családbarát akkor sem engedném... tul nagy még a korkülömbség
8/19 anonim válasza:
várjanak még hét-nyolc évet, akkor már ehető ez a korkülönbség (hál'isten lányom nincs, de ilyen szitura biztos beszereznék valami nagy kaliberű fegyvert)
9/19 anonim válasza:
mit keres egy harmincas férfi egy 17 évessel? a 17 évesnek meg miért van apakomplexusa, ha van apja?
10/19 Pj0tr válasza:
A 17 éves kislány szerintem érthető. Mekkora ego boost ez neki. Egy igazi felnőtt férfi oda van érte.
Ugyanakkor a 30 éves (csúnya jelző)-t nem értem mit akar egy gyerektől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!